Προς το περιεχόμενο

συνεληφθη ο δολοφονος του σεργιανοπουλο

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεληφθη ο δολοφονος του σεργιανοπουλου συμφωνα με αυτο το αρθρο ο σεργιανοπουλος καλεσε στο σπιτι του τον 30χρονο γεωργιανο στο σπιτι του για να κανουν χρηση αλκοολ και κοκαινης εκει ο σεργιανοπουλος ααπειλωντας με μαχαιρι τον νεαρο του ζητησε σεξουαλικη επαφη. αυτο τον εξοργισε του αρπαξε το μαχαιρι και τον μαχαιρωσε. ΑΞιζει να σημειωθει οτι ο γεωργιανος ειναι πατερας 2 παιδιων. Τελικα ο μυθος του σεργιανοπουλου καταρεει.

Δημοσ.

Εν βρασμώ ψυχής και του έδωσε 20 μαχαιριές σε αυτοάμυνα?

Δεν μου ακούγεται και πολύ πειστικό σενάριο :mrgreen:

Δημοσ.

διάβασα το άρθρο και μου εμεινε η εντυπωση οτι βρηκαν καποιον και του φωρτοσαν τον φονο οι μπατσοι, για να τελειώνουν με την υποθεση

Δημοσ.
Εν βρασμώ ψυχής και του έδωσε 20 μαχαιριές σε αυτοάμυνα?

Δεν μου ακούγεται και πολύ πειστικό σενάριο :mrgreen:

Ακριβώς αυτό. Το σενάριο μπάζει από χίλιες μεριές. Εγώ ακόμα πιστεύω οτι τον φάγανε για την υπόθεση των ναρκωτικών. Κάτι είχε ακουστεί οτι είχε δωσει ονόματα τότε.

Δημοσ.
διάβασα το άρθρο και μου εμεινε η εντυπωση οτι βρηκαν καποιον και του φωρτοσαν τον φονο οι μπατσοι, για να τελειώνουν με την υποθεση

Αν ήταν έτσι θα το χαν κάνει νωρίτερα.

To oτι είσαι προκατηλημένος με την αστυνομία και το ότι ομολόγησε σου λέει κάτι ?

Αν γινόταν σε συγκενοικό σου πρόσωπο θα έλεγες οτι το φόρτωσαν σε άσχετο ?

Τα αποτυπώματα καταλάθος βρέθηκαν ? Τι έκανε ενας γεωργιανός στο σπίτι του Σεργιανόπουλου ?

"Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, μετέβη με το θύμα στο σπίτι του στο Παγκράτι όπου -μετά από κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών- δέχθηκε πρόταση για σεξουαλική επαφή, την οποία αρνήθηκε και στη συνέχεια δολοφόνησε τον ηθοποιό. Αφού ξέπλυνε το μαχαίρι, αφαίρεσε δύο φορητούς υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο και 100 ευρώ, προκειμένου να φανεί ότι επρόκειτο για ληστεία και έφυγε."

Οχι ρε παιδιά. Πιάσανε καλό παιδί οι μπάτσοι. Τα κανάλια γρήγορα

Kι έλεγα γιατί είχα μια φαγούρα στα @@ χθές βράδυ...

και γώ ψιλοξυνόμουν χτές το βράδυ. Γιαυτό βγήκε η ειδηση σήμερα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...