Προς το περιεχόμενο

getchars() σε string στη C++

kid4computer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε όλους. Μαθαίνω C++ και θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να προσθέσω getchar() σε string. Απο ότι ξέρω το getchar() παίρνει μόνο έναν χαρακτήρα αλλα εγώθέλω να τους παίρει όλους που θα γράφω. Έμαθα επίσης πως στη Java υπάρχει το getchars() αλλα δεν ξέρω τι κάνει. Μήπως θα μπορούσε να βοηθούσε κάποιος??:-):-):-)

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος τι θες να κάνεις, οπότε γενικά, δες την gets (για C) και την cin.get για C++ (μαζί με την stringbuf class) οι οποίες διευκολύνουν την διαχείριση string input από το stdin.

Καλή τύχη! :)

Δημοσ.
Δεν είμαι σίγουρος τι θες να κάνεις, οπότε γενικά, δες την gets (για C) και την cin.get για C++ (μαζί με την stringbuf class) οι οποίες διευκολύνουν την διαχείριση string input από το stdin.

Καλή τύχη! :)

Αυτο που θα ήθελα να κάνω είναι:Όταν γράφω σε string να μην φαίνονται οι χαρακτήρες

PLZ HELP:cry::cry::cry:

Δημοσ.

Έλεγξε αν ο compiler σου έχει το conio.h.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις την getch() (διαβάζει χαρακτήρα χωρίς να τον εκτυπώσει στην οθόνη).

e.g.

>
string s;
char ch;

do
{
  ch = getch();
  s += ch;
} while (ch != 13); // Enter key

Ή κάπως έτσι, πάει καιρός που το χρησιμοποίησα :P

Δημοσ.
Αυτο που θα ήθελα να κάνω είναι:Όταν γράφω σε string να μην φαίνονται οι χαρακτήρες

PLZ HELP:cry::cry::cry:

Ότι σου είπε ο Billman, για περισσότερα σχετικά με την CONIO.H δες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1964149&postcount=6 όπου πριν κάμποσο καιρό είχα γράψει έναν ανάλογο κώδικα με αυτόν που θες για την είσοδο passwords όπου αντί για τους πληκτρολογούμενους χαρακτήρες παρουσίαζε *.

Δημοσ.
Ότι σου είπε ο Billman, για περισσότερα σχετικά με την CONIO.H δες εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=1964149&postcount=6 όπου πριν κάμποσο καιρό είχα γράψει έναν ανάλογο κώδικα με αυτόν που θες για την είσοδο passwords όπου αντί για τους πληκτρολογούμενους χαρακτήρες παρουσίαζε *.

Σε ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Directx!!!:lol::lol::lol::lol:

Το πρόβλημα λύθηκε!!!!:-):-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...