Προς το περιεχόμενο

wifi internet στην ακρατα

alt10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Την Δευτερα ταξιδευω για Ακρατα αυτη που ειναι κοντα στο Αιγιο δν εχω ξαναπαει και θα ηθελα να ξερω που μπορω να βρω καποια access point για νετ δν θελω νετ καφε γιατι θελω να χρισημοποιω το δικο μου pc .

Αν ξερει καποιος που εχει και τα τηλ και τις διευθυνσεις θα με βοηθουσε παρα πολυ ...

Ευχαριστω

Δημοσ.
Καλησπερα,

Την Δευτερα ταξιδευω για Ακρατα αυτη που ειναι κοντα στο Αιγιο δν εχω ξαναπαει και θα ηθελα να ξερω που μπορω να βρω καποια access point για νετ δν θελω νετ καφε γιατι θελω να χρισημοποιω το δικο μου pc .

Αν ξερει καποιος που εχει και τα τηλ και τις διευθυνσεις θα με βοηθουσε παρα πολυ ...

Ευχαριστω

Λίγο χλωμό το κόβω φίλε μου να βρείς!!! Απο Αίγιο είμαι και σε εμας δεν πρεπει να υπάρχει τετοιο πράγμα!

Δημοσ.

αληθεια ωχ τι θα κανω ... εστω μια καφετερια που προσφερει νετ κατι τετοιο τπτ ??? μια αλλη ερωτηση σε νετ καφε αμα παω μπορω να ζητησω να συνδεσω το λαπτοπ μου ??? (πραγματικα δν μπορει να μην εχει τετοιο πραμα παντως ρωτησα ενα γνωστο μου στο ξυλοκαστρο και μου ειπε οτι εχει ... )

Δημοσ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! μονο απο κανενα γειτονα ουτε και σε καφετερια... καλα ερχεσαι ακρατα και θες να καεις....ΚΑΜΕΝΟ:lol: πηγαινε σε κανα κοσμικ ( να την ακουσεις με τα νοθευμενα:-), γιατι αμα βρεις κανονικο ποτο εκει μεσα... ) στο θεμα μας... αυτο που ζητας δεν υπαρχει... και δεν πρεπει να "παιζει" και το ενδεχομενο να παρεις απο κανα γειτονα...οι πιο πολλοι εχονται για καλοκαιρι- χριστουγ.-πασχα...οποτε... μονο σε κανα internet cafe... εχει δυο...αντε σας κανει και καλο καιρο... ( αααα και αμα πας σε κανα σκαραβαιο ασε κανα μπουρμπουαρ ! πανω απο 2 ευρω δεχομαστε :) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...