acomaedo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Συνήθως έχουν, τουλάχιστον τα δύο τελευταία που πήρα είχαν. Μόνο που το 906 που είχα ζητούσε να φτιάξεις recovery για τα έξτρα προγράμματα.
Dreamcatcher Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 το φθηνιάρικο πλαστικό σασί και την γενικότερη αίσθηση συναρμολόγησης παιχνιδιού παρά laptop. Μπροστά τους τα αντίστοιχα σε προσανατολισμό και επιδόσεις Acer μου φαινόντουσαν Dell... ας μην είχαν κ$#@-service... μου συγκρινεις τωρα ισως τα ομορφοτερα laptop (για τα A300 λεω) με acer... οκ... θελω και εγω να αγορασω αυτο τον καιρο το a300-15b και με προβληματισε καπως ο πρωτος αν και το θεμα καμμενου pixel ειναι μαλλον καθαρα θεμα τυχης
understatement Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 μου συγκρινεις τωρα ισως τα ομορφοτερα laptop (για τα A300 λεω) με acer... οκ... θελω και εγω να αγορασω αυτο τον καιρο το a300-15b και με προβληματισε καπως ο πρωτος αν και το θεμα καμμενου pixel ειναι μαλλον καθαρα θεμα τυχης Το έχεις δει από κοντά το Α300; Εγώ πήγα και το είδα και απογοητεύτηκα σε σχέση με την εικόνα που είχα απο το site της Toshiba.
mkyprian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 γιατι ρε φιλε απογοητευτικες? εγω πριν ειχα ASUS,ενα παρα πολυ καλο λαπτοπ και τωρα το a300-15b...και το εχω εδω και ενα μηνα περιπου και ειναι οκ... τι δεν σαρεσε δηλαδη να σου πω εγω που το δουλευω αρκετες ωρες.
understatement Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 γιατι ρε φιλε απογοητευτικες? εγω πριν ειχα ASUS,ενα παρα πολυ καλο λαπτοπ και τωρα το a300-15b...και το εχω εδω και ενα μηνα περιπου και ειναι οκ...τι δεν σαρεσε δηλαδη να σου πω εγω που το δουλευω αρκετες ωρες. Αν και είμαστε off-topic ΔΕΝ μου άρεσε η ποιότητα των πλαστικών, το φινίρισμα, όπως και η μέτρια αίσθηση στιβαρότητας/ανθεκτικότητας. Εξαίρεση η αίσθηση του k/b, αλλά δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί σε βάθος χρόνου λόγω τριβών (σύνηθες). Η θέση των USB ports δεν σε ενοχλεί; Στο σημείο που βρίσκοντε λογικά θα έρχεσαι συνέχεια σε επαφή με τα καλώδια των συνδεδεμένων συσκευών.
mkyprian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αν και είμαστε off-topic ΔΕΝ μου άρεσε η ποιότητα των πλαστικών, το φινίρισμα, όπως και η μέτρια αίσθηση στιβαρότητας/ανθεκτικότητας. Εξαίρεση η αίσθηση του k/b, αλλά δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί σε βάθος χρόνου λόγω τριβών (σύνηθες). Η θέση των USB ports δεν σε ενοχλεί; Στο σημείο που βρίσκοντε λογικά θα έρχεσαι συνέχεια σε επαφή με τα καλώδια των συνδεδεμένων συσκευών. εμενα,οχι δεν με ενοχλει. τα πλαστικα επισης μια χαρα μου φαινονται,θα παιζω παλη μαζι με το λαπτοπ?
panos2000gr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 εμενα,οχι δεν με ενοχλει.τα πλαστικα επισης μια χαρα μου φαινονται,θα παιζω παλη μαζι με το λαπτοπ? Οπτκά φαίνεται πολύ εντυπωσιακό αλλά το υλικό που χρησιμοποιούν τόσο στα πλαστικά όσο και στο πληκτρολόγιο αφήνει υπερβολικά πολλες δαχτυλιές.
skywalker_orion Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 undetstatement σε ευχαριστω για τις υποδειξεις περι νομων. Επειδη η εποχη που διανυω δεν μου προσφερει ανεση χρονου,θα παρω ενα τηλεφωνο στην Ιdeal καο οτι μου πουν. Τωρα για αυτα που λετε περι design: ισως καλό ήταν τα usb να μην ήταν στα πλάγια,αλλά και πάλι δεν με ενοχλουν καθολου. Οσο για τισ δαχτυλιες είναι ένα θέμα μόνο έαν είσαι πολυ κολλημένος με τις καθαρες-αστραφτερες επιφανειες. Oι φορητοι είναι για να κανουμε τι δουλεια μας εκτός σπιτιου, εχουν δηλαδη το χαραξτηριστικο της φορητοτητας-μεταφερσιμοτητας. Αν θελαμε κατι για να γυαλιζει και να ειναι ομορφο θα επαιρνα ενα κρυσταλλινο βαζο και θα το εβαζα στο σαλονι! Ευχαριστω για την ανταποκριση σας παιδια,θα ξανανμιλησουμε συντομα. Νικος
understatement Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Προς όφελος της αντικειμενικότητας, μιας και μόλις γύρισα από κατάστημα που πήγα για να ξαναδώ τα Toshiba και Acer, έχω να πω τα εξής Toshiba: Μέτριας μαλακότητας πλαστικά με αρκετά καλή ποιότητα. Κάποιες μικρο-ατέλειες στο φινίρισμα/συναρμολόγηση ρίχνουν το συνολικό επίπεδο της ποιότητας. Βαφή/χρώμα που χαντακώνει το μηχάνημα. Κακή εργονομικά θέση των USB ports. K/b με ωραία αίσθηση, με πλήκτρα μεγάλης επιφάνειας, όμως θα βοηθούσε αν είχαν μεγαλύτερο συντελεστή τριβής. Για το Acer να αναφέρω ότι είναι σαφώς πιο εργονομικό και καλοσχεδιασμένο, τα πλαστικά του ίσως υπερβολικά σκληρά και όχι τόσο ποιοτικά, και το k/b του, για το δικό μου γούστο, δυσκολεύει παρά διευκολύνει το έργο της δακτυλογράφησης κυρίως λόγω της ποιότητας του υλικού. Τέλος, να σημειώσω ότι η θερμοκρασία του ήταν σαφώς μεγαλύτερη από του Toshiba σε ίδιες συνθήκες λειτουργίας. Αυτά.
martelis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μισο,καταρχην πως μπορω να τσεκάρω αν είναι αδρανές το pixel? Να το πιεσω ελαφρια μηπως και δουλέψει? Το hardshop.gr είπε πως πλεον δεν έχουν καμια σχεση αυτοί και είναι θέμα αντιπροσωπείας. Τωρα η αντιπροσωπεία δεν έχει απαντήση ακόμη στα email μου. Συυμφωνω με το περι ποιότητας κατασκευης, μοιαζει σα διαστημόπλοιο αλλά εφόσον θα σπουδάσω αστροφυσική σε 2 μήνες μου χρειάζεται ένα τέτοιο διαστημόπλοιο Ερωτηση άσχετη, υπάρχει περίπτωση να τρέξουν τα XP επάνω του χωρίς κολλήματα? Θα κάνω και μια τελευταία προσπάθεια την Ideal και βλέπουμε, φιλικά Νίκος Εγώ <<ζω>>με το καμμένο μου....pixel εδώ και δυόμιση χρόνια και σας πληροφορώ ότι δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Ευτυχώς είναι πάνω αριστερά στην οθόνη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.