Προς το περιεχόμενο

Δεν bootαρει ευκολα

terry308

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου...το οποιο για καποιο περιεργο λογο εξαφανιστηκε αλλα επανυλθε...

Εχω την P5K-E / Wi-Fi-AP me E2140 και 2Χ1 gb ram με την 19'' samsung syncmaster 931bw και δεν ανοιγει με την 1η

ηχειο για να ακουσω μπιπ δεν εχω στο κουτι...

ακουγεται οτι ξεκιναει και δουλευει κανονικα η zalman που εχω και το φωτακι οτι κατι επεξεργαζεται δουλευει κανονικα.... αλλα δεν μου εμφανιζει τπτ στην οθονη.... απλα αναβοσβηνει το on/off (αν βγαλω το καλωδιο απτη καρτα βγαζει οτι δεν εχει σημα...)

ολα ειναι με τους τελευταιους οδηγους....

σκεφτομαι μηπως φτει η καρτα ... να παω να παρω αλλη....

εσεις τι λετε?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μπορει να ειναι κατι απλο, οπως θεμα οθονης. Αν σου ειναι ευκολο δανεισου μια μικρη απο κανενα φιλο και δοκιμασε

Αν δεν ειναι τοσο ευκολο μη μπεις στον κοπο, γιατι μπορει να ειναι και κατι αλλο, απο μνημη μεχρι επεξεργαστη

Δημοσ.
Καλημερα

εχω προβλημα με τον υπολογιστη μου...το οποιο για καποιο περιεργο λογο εξαφανιστηκε αλλα επανυλθε...

Εχω την P5K-E / Wi-Fi-AP me E2140 και 2Χ1 gb ram με την 19'' samsung syncmaster 931bw και δεν ανοιγει με την 1η

ηχειο για να ακουσω μπιπ δεν εχω στο κουτι...

ακουγεται οτι ξεκιναει και δουλευει κανονικα η zalman που εχω και το φωτακι οτι κατι επεξεργαζεται δουλευει κανονικα.... αλλα δεν μου εμφανιζει τπτ στην οθονη.... απλα αναβοσβηνει το on/off (αν βγαλω το καλωδιο απτη καρτα βγαζει οτι δεν εχει σημα...)

ολα ειναι με τους τελευταιους οδηγους....

σκεφτομαι μηπως φτει η καρτα ... να παω να παρω αλλη....

εσεις τι λετε?

αλλαξες καρτα προσφατα?

Δημοσ.
Μπορει να ειναι κατι απλο, οπως θεμα οθονης. Αν σου ειναι ευκολο δανεισου μια μικρη απο κανενα φιλο και δοκιμασε

Αν δεν ειναι τοσο ευκολο μη μπεις στον κοπο, γιατι μπορει να ειναι και κατι αλλο, απο μνημη μεχρι επεξεργαστη

Βγάλε πρώτα την μία μνήμη και δες αν δουλεύει.

εκανα memtest γυρω στις 5 ωρες δεν βρηκε κανενα error

αλλαξες καρτα προσφατα?

το συστημα στηθηκε και δουλευει μαζι 7 μηνες περιπου

εβγαλα τη ψηφιακη συνδεση τους (ασπρο καλωδιο) και εβαλα την αναλογικη (μπλε) και με την 2η ανοιγει κανονικα.... το χα ξαναπαθει αλλα εβαλα εναν sata σκληρο με περασμενο μεσα του καθαρο το λειτουργικο και ηταν μια χαρα... νομιζοντας οτι ηταν ο controller της μητρικης και δουλευε και τους 7 αυτους μηνες με την ψηφιακη συνδεση ... ....λεω να την βγαλω (καρτα γραφικων -8400) και να την παω στο πλαισιο για ελεγχο....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...