Προς το περιεχόμενο

Κανει να σβηστουν η οχι;

Loser Geek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρηκα αυτο το φακελο

C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Temp

Το ονομα 'τεμπ' μου δειχνει οτι τα αρχεια ειναι προσωρινα και προαιρετικα. Παρολαυτα μου φαινεται οτι το CCleaner ουτε ειδε ουτε πειραξε ποτε αυτο το φακελο

Κανει να τα διαγραψω; Θα γλυτωσω ΠΟΛΥ χωρο ετσι. Η οχι;

Δημοσ.
Οκ ελπιζω να μη μου λειψουν τα... WHAT???? 18 GB???? :shock:

Εσύ ξεπέρασες και το δίκο μου ρεκόρ. Μετά από περίπου 4 χρόνια που είχα να αγγίξω την εκκαθάριση δίσκου μου καθάρισε από εκεί που λες (temp δηλαδή) 11 GB πάντος επιβεβαιώνω και εγώ, ότι δεν είναι κλειδωμένο από άλλη εργασία (που αρνήται να στο διαγράψει ο υπολογιστής) είναι 100 % σίγουρο τα υπόλοιπα στην επόμενη εκκίνηση και αν επιμένει άστα εκεί.

Δημοσ.

Παιδια εχω κανει και εκκαθαριση δισκου, αν οχι προσφατα, τουλαχιστον πριν απο 1-2 μηνες

Για καποιο λογο, ο συγκεκριμενος φακελος ειναι 'εκτος' των εφαρμογων εκκαθαρισης!! :S

Δημοσ.

Αυτός ο temp είναι μεγάλο καρκίνωμα...

Το κάθε πρόγραμμα βάζει ότι θέλει χωρίς να τα σβήσει, είσαι υποχρεωμένος κάθε λίγο και λιγάκι να τρέχεις το Disk Cleanup των Windows, ούτε και αυτό σβήνει όσα πρέπει και αφήνει πάλι αρκετά υπολείμματα οπότε αναγκάζεσαι να σβήσεις χειροκίνητα...

Τελικά για καλό υπάρχει αυτός ο φάκελος ή για κακό;;;

Δημοσ.

Κοντα στα 4GB ηταν τα δικά μου και τα εσβησα... εχουν μεινει 20mb που λένε οτι δεν μπορουν να σβηστουν...

Δημοσ.

πραγματικα για ποιο λογο δεν σβηνονται?μηπως εχει να κανει με καποιον ιο?

εχω 5-6 που δεν διαγραφονται..πχ "etilqs_ZRayi27CWBlAl4JUYcoY" και "~DF6F6A.tmp"

Δημοσ.
Ο προφανης λογος ειναι οτι χρησιμοποιουνται απο καποιο προγραμμα που εχεις ανοιχτο εκεινη τη στιγμη

ναι ετσι γραφει..οτι χρησιμοποιουνται.δεν παιζει να τα χρησιμοποιει καποιο σπαιγουερ για να κανει την...δουλεια του?

Δημοσ.
ναι ετσι γραφει..οτι χρησιμοποιουνται.δεν παιζει να τα χρησιμοποιει καποιο σπαιγουερ για να κανει την...δουλεια του?

Ισως οχι, αν εχεις κανει ελεγχο στον υπολογιστη :)

Δημοσ.

εμενα είναι 936 MB

παρόλου αυτά, κάθε φορα που τρέχω το ccleaner (μετά από 1 εβδομάδα, που το έτρεξα televtea φορα) μου λέει pso έχω ~900MB άχρηστα αρχεία, όταν πατάω διαγραφή μου λέει πως διέγραψε 1MB, ξανά αναζήτηση και λέει πως όλα είναι καθαρά...

με λίγα λόγια, τα βλέπει αλλα δε τα διαγραφή...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...