MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Καλησπερα. Εχω μια λιστα με διαφορα mp3, αποθηκευμενη σε αρχειο μορφης m3u. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να περασω αυτα τα mp3 σε ενα DVD, δινοντας στο προγραμμα εγγραφης μονο το αρχειο αυτο. Και το προγραμμα απτα περιεχομενα της λιστας να παρει κατευθειαν τα mp3 απο τις αντιστοιχες θεσεις στο σκληρο και να τα αντιγραψει στο DVD. Για παραδειγμα οταν παω να γραψω Audio CD με το Nero, δινω μονο το m3u και το Nero μετατρεπει κατευθειαν σε Audio format τα αρχεια που περιεχει η λιστα και κατοπιν τα γραφει. Πως μπορω να κανω το ιδιο ακριβως αλλα γραφοντας ενα DATA DVD? Με drag n drop δε γινεται, και αποτι εψαξα το Nero δε δινει τετοια δυνατοτητα. So υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα για τη δουλεια αυτη?
micos000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Έχω ΜΡ10 στα ΧΡ. Πάτησα Αντιγραφή σε CD, επέλεξα από δεξιά CD δεδωμένων (με ρώτησε αν είμαι σίγουρος) και έριξα στο αριστερό μέρος το m3u αρχείο. Δεν προχώρησα στην εγγραφή, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο πήγε περίφημα. Δοκίμασέ το. Κάποιοι αναφέρουν ότι το MusicMatch Jukebox Plus το κάνει απευθείας. Δεν το έχω-Δεν το ξέρω. Απλά το βρήκα στο google.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Έχω ΜΡ10 στα ΧΡ.Πάτησα Αντιγραφή σε CD, επέλεξα από δεξιά CD δεδωμένων (με ρώτησε αν είμαι σίγουρος) και έριξα στο αριστερό μέρος το m3u αρχείο. Δεν προχώρησα στην εγγραφή, αλλά μέχρι εκείνο το σημείο πήγε περίφημα. Δοκίμασέ το. Κάποιοι αναφέρουν ότι το MusicMatch Jukebox Plus το κάνει απευθείας. Δεν το έχω-Δεν το ξέρω. Απλά το βρήκα στο google. Ευχαριστω για την απαντηση. Τελικα βρηκα ακομα πιο απλη λυση στο προβλημα μου. Απλα πρεπει να ξεκινησω με το Nero StartSmart την εγγραφη, οπου εχει και επιλογη για αυτο ακριβως που χρειαζομαι. Ενω στο Nero Burning Rom δεν υπαρχει καθολου. Κουφο μεν, ετσι φτιαξαν το προγραμμα δε!
micos000 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Έχεις δίκιο. Καλά θυμόμουν ότι κάπου στο Nero είχα δει μια τέτοια επιλογή στο pc κάποιου φίλου που του αρέσει ο αυτοματισμός του Start Smart. Αλλά όπως κι εσύ, στο Start Smart ούτε που πήγε το μυαλό μου να κοιτάξω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.