HALF EVIL Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Πρέπει να ήταν fan του ο Κομπέιν νομίζω ε? Yep. Έχει διασκευάσει και μερικά τραγούδια τους.
leepap Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αγαπημένοι, οχι οι καλύτεροι : Μπασίστας : Lemmy Κιθαρίστας : Wolf Hoffman ( Accept ).
N3k21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ούτε εγώ εξετάζω την τεχνική, θα ποστάρω εντελώς "συναισθηματικά": Αγαπημένοι μπασίστες: - Scott Reeder - Al Cisneros. Αγαπημένοι κιθαρίστες: - John Frusciante (δε με συγκινεί τόσο η δουλειά του στους RHCP, αντίθετα οι solo δίσκοι του και η "θητεία" του στους Ataxia με έχουν αφήσει μαλάκα). - Joshua Homme - Kurt Cobain (είπαμε, δεν κρίνω τεχνική).
haris013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 μπασίστας= cliff burton κιθάρα=randy rhoads/glenn tipton/dave murray/david gilmour (όλοι τους στο ίδιο επίπεδο! δεν μπορώ ούτε καν να τους κατατάξω )
SOADNICK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μπασίστες: Cliff Burton, Steve Harris Κιθαρίστες: David Gilmour, Jimmy Page, Slash, James Hetfield (Δεν είναι σε σειρά, όπως μου 'ρθαν τους έβαλα.)
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Guitar Andy James, zakk wylde, randy rhoads, slash, steve vai, marco sfogli, kirk hammet, Matthias Jabs, Michael Anjelo Batio Bass Cliff Burton
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα