slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Ο Iommi είναι και respect επειδή είχε ατύχημα και κατέστρεψε τα δάχτυλα του αλλά είναι απ' τους μεγαλύτερους κιθαρίστες και έχει εμπνεύσει πολλούς. 1
-Mayhem- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ξεθάβω το topic για να πω και εγώ τους αγαπημένους μου κιθαριστες/μπασίστες. Δύσκολα να απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί σε όλα τα είδη όπως οι Randy Rhoads,Ζakk Wylde,Dave Muray,Glen Tipton,Rory Gallagher,Dave Mustaine,Stevie Ray Vaughan και αρκετοί άλλοι που δεν αναφέρθηκαν και μου κάνει μεγάλη εντύπωση!!! Anyway να απαντήσω και εγώ ποιοι Κιθαριστες μ'αρεσουν...είναι πολλοί για την ακρίβεια αλλα μου αρέσουν πιο πολύ οι Tony Iommi,Darrell Dimebag,Jimmy Page,Ζakk Wylde και Michael Amott και από Μπασίστες οι Justin Cancellor,Cliff Burton,Geezer Butler,Steve Harris και Flea
KREATOR13 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπάσσο, Tony Choy (Atheist, Cynic) και φυσικά DiGeorgio. Όσοι δεν είστε φαμίλιαρ με τον πρώτο, ακούστε το Animal από Atheist. Κιθάρα μετράω με έμπνευση και όχι με τεχνική, οπότε εντελώς υποκειμενικά, Tony Iommi. Ετσι ετσι πως φαινεται ο ανθρωπος με παιδεια,και φυσικα προσθετω Sean Malone(Cynic,Aghora,Gordian Knot) απο μπασιστες και Chuck Schuldiner με Tommy Vetterli απο κιθαριστες(για μενα αυτοι οι δυο οι καλυτεροι σε ολο το metal) Lucifer περιμενα να βαλεις Wojtek Lisicki στους κιθαριστες απο ποιους αλλους,Luciferion φυσικα!Χωρις πλακα γαμαει ο πολωνος Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2013 από KREATOR13 1
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αγαπάω κιθαρίστες που φαίνεται ότι έχουν ρίξει μπόλικη μελέτη. Γι'αυτό ψηφίζω (John Petrucci-Dream Theater) Και αγαπημένος μπασίστας...μα φυσικά, ο Justin Chancellor. Το παίξιμό του με κάνει ν'ανατριχιάζω. Σε κάθε κομμάτι, σε κάθε στυλ. (Justin Chancellor-Tool)
HALF EVIL Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Αγαπημένος Κιθαρίστας και ίσως μέσα στους 10 καλύτερους - Greg Sage των Wipers (Ακούστε το Youth of America) Μπασίστας , η ροκενρολόφατσα - Paul Simonon των Clash
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ΝΑΙ! Και ο Greg λατρεία <3 Και είναι και κύριος με τα όλα του. Πραγματικά, έχει απίστευτους τρόπους, σαν λόρδος ένα πράγμα!
*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Τίποτα μωρέ, απλά εκτός απ'το παίξιμό του θυμήθηκα και τους τρόπους του. (Είχε τύχει να πίνουμε τις μπύρες μας κάποτε στο ίδιο μαγαζί )
HALF EVIL Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Τίποτα μωρέ, απλά εκτός απ'το παίξιμό του θυμήθηκα και τους τρόπους του. (Είχε τύχει να πίνουμε τις μπύρες μας κάποτε στο ίδιο μαγαζί ) Τι μου λες !!! Έτσι ε;
-Mayhem- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ο Greg Mackintosh ξερει να παιζει αλλα δεν ξερει τι παιζει Ομολογώ επίσης ότι δεν με ενθουσίασε ο Greg Sage άμα μου την βαρέσει και ακούσω wipers ίσος αλλάξω γνώμη ο καθένας βεβαια γουστάρει αυτό που του κάθεται καλύτερα στα αυτιά του πχ o Petrucci παίζει παπάδες αλλα εγώ τον βρίσκω κουραστικό,σε προηγουμενη σελίδα κάποιος είχε γράψει ότι ο αγαπημένος του κιθαρίστας ήταν ο Jannick Gers,ένας φίλος μου προτιμά τον Bayley από τον Di 'Anno!!!Σεβαστές απόψεις είμαι περήφανος που πρόλαβα να δω τον Darrell Live,είναι ο αγαπημένος μου μαζί με τον Iommi και μετά οι υπόλοιποι που ανέφερα πιο πάνω αν και βασικά είναι παρα πολλοί αλλα σαν επιρροές Iommi Darrell R.I.P Darrell Dimebag @ HALF EVIL νομίζω ότι κατάλαβες πως η nenya εννοεί τον Greg Sage αλλα μιλάει για τον Mackintosh των Paradise Lost αν κατάλαβα εγώ λάθος τότε sorry
HALF EVIL Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 @ Mayhem μάντης δεν είμαι , αλλά τι να πώ , όλα μπορούν να συμβαίνουν εδώ. Δεν σε ενθουσίασε ο Sage ( σεβαστή η γνώμη σου, εξάλλου αγαπημένοι όχι καλύτεροι είναι ο τίτλος) χωρίς να ακούσεις Wipers ? Τότε πως να σε ενθουσιάσει;
-Mayhem- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 2 κομμάτια άκουσα επειδή τον πόσταρες(Youth of America και Over The Edge),δεν είχα ξανακούσει απλά δεν είμαι σε φάση να ακούσω punk την παρούσα φάση,θα ασχοληθώ μαζί τους κάποια στιγμή πάντως i promise
HALF EVIL Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 2 κομμάτια άκουσα επειδή τον πόσταρες(Youth of America και Over The Edge),δεν είχα ξανακούσει απλά δεν είμαι σε φάση να ακούσω punk την παρούσα φάση,θα ασχοληθώ μαζί τους κάποια στιγμή πάντως i promise Ok Δεν είναι punk ακριβώς. Είναι garage punk. Oι απόγονοι των Stooges και η πρόγονοι των Nirvana.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα