Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μπασίστες θα συμφωνήσω με Diablo απλά βγάλε τον Steve Harris και χώσε Cliff Burton :P

Ο καλύτερος μου είναι ο Flea βέβαια...

Αγαπημένοι κιθαρίστες οι Hendrix, Page.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγαπημένος αλλά όχι απαραίτητα ο καλύτερος(Steve Vai) κιθαρίστας για μένα είναι ο:Eric Clapton!

Οσο για μπασίστα πιστέυω δεν σηκώνει αμφιβολία οτι ο καλύτερος που πέρασε ηταν ο Cliff Burton!!!

Δημοσ.
Αγαπημένος αλλά όχι απαραίτητα ο καλύτερος(Steve Vai) κιθαρίστας για μένα είναι ο:Eric Clapton!

Οσο για μπασίστα πιστέυω δεν σηκώνει αμφιβολία οτι ο καλύτερος που πέρασε ηταν ο Cliff Burton!!!

Ετσί σε θέλω :P cliff και πάλι cliff:-D και τα ώραια του αξέχαστα solo(Anesthesia pulling teeth και η αρχή του For whom the bell tolls, δείτε τήν συναύλια στην oakland το 1985 αυτό εννόω!) ενω έχει τον πίο τέλειο τρόπο που πάιζει το basso ! μιμήται στίχους,χτύπιεται(μέ ωραίο τρόπο) και είναι μέσα στον ρύθμο(οι κίνησεις του δηλάδη) γι'αυτο είναι ο αγαπήμενος μού:-)
Δημοσ.

stdr cliff (Metallica)

και stdr dimebag (Pantera)

λές να είναι σύμπτωση που δε ζεί κανένας τους?!

γιατί αν μου πείς 2ο κιθαρίστα θα σου πω chuck (death)...

Δημοσ.

Μπάσσο, Tony Choy (Atheist, Cynic) και φυσικά DiGeorgio.

Όσοι δεν είστε φαμίλιαρ με τον πρώτο, ακούστε το Animal από Atheist.

Κιθάρα μετράω με έμπνευση και όχι με τεχνική, οπότε εντελώς υποκειμενικά, Tony Iommi.

• Like 1
Δημοσ.

Από μπασίστες θα έλεγα τον Michael "Flea" Balzary (Red Hot Chili Peppers) και από κιθαρίστες ατον Ritchie Blackmore (Deep Purple)

Δεν ξέρω πολλά για τεχνικές κτλ, αλλά από μελωδίες-έμπνευση (όπως είπε και ο Lucifer) νομίζω πως τα σπάνε

Δημοσ.
Από μπασίστες θα έλεγα τον Michael "Flea" Balzary (Red Hot Chili Peppers) και από κιθαρίστες ατον Ritchie Blackmore (Deep Purple)

Δεν ξέρω πολλά για τεχνικές κτλ, αλλά από μελωδίες-έμπνευση (όπως είπε και ο Lucifer) νομίζω πως τα σπάνε

+30000000000 για flea οσο για κιθαριστα καλος κ χρυσος ο blackmore αλλα προτιμω τον Hendrix.

Βασικα δεν μπορω να ξεχωρισω μεταξυ 4 οποτε τους παραθετω ολους:

Jimi Hendrix

Jimmy Page

Angus Young

Joey Sandiago

Καλυτερος βασιστας

Flea by far

και μιας και τα πιασαμε ολα, καλυτερος drummistas:

Keith Moon

Η

John Bonham

Δημοσ.

Ωραια επιτελους ενα πολυ γ^]\!το topic

Επειδη δεν μπορω να παραθεσω μονο εναν αλλα ....περισσοτερους

Οριστε:

Κιθαρίστες

Jimmy Page(στο Stairway to Heaven παιζει με 12-χορδη το παλικαρι)

Steve Vai(αν και solo player ειναι τρομερος)

Iommy(Mettalica απλα κορυφαίοι....)

Μπασιστες

Cliff Burton (τι να πουμε εδω????)

Flea(η φιγουρα του τον κατατασει εδω....)

Steve Harris (Maiden RuLezZzZz)

Ας πουμε και drummer μιας και ειμαστε εδω

Joey Jordison

Δημοσ.

Βασικά ο Flea είναι καλός μπασίστας αλλά και ποζέρι :P Αυτό δε σημαίνει όμως πως δεν μ' αρέσει.Άλλος μπασίστας που μ' αρέσει είναι ο Justin Chancellor των Tool.

Από κιθαρίστες μ' αρέσει ο Frusciante των Red Hot Chili Peppers κι αυτός,Dimebag Darrell από Pantera και Adrian Smith από Maiden.

ps:Εννοείται πως οι επιλογές μου είναι καθαρά υποκειμενικές.

Δημοσ.
παίζει να τα μπέρδεψες λιγάκι :P

Ναι ρε συ δικιο εχεις απλα εκεινη την ωρα ακουγα το No Leaf Clover και παρασυρθηκα και εγραψα Metallica....:P Sabbath ηθελα να πω :-D Aλλωστε φαινεται και απο το name...διοτι εχω ενα κολληματακι με αυτους... :devil::-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...