Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτηκα να ανοίξώ ένα θέμα πού ο κάθενας θα λέει ποίος είναι ο αγάπηεμενος του κιθάριστας και ποίος ο αγαπημένος του μπασσίστας!:P και κάνω εγώ την αρχή: Αγαπημένος κιθάριστας steve vai και αγάπημενος μπασσίστας Cliff Burton! περιμένω τά δικά σας:P

ΥΓ: Αυτό το θέμα το έκανα επείδη βαρίομουν και επείδη εχώ πέριεργεια για τα γούστα τών ανθρώπων γενικότερα!:P

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρες.

Αυτά τα "αγαπημένος κιθαρίστας" και τα συναφή είναι πολύ γκέη φάση. Ας'ούμε.

Οπότε έχουμε και λαίμαι,

Καλύτερος κιθαρίστας διαπαντός - Ben Harper

Καλύτερος μπασίσταςμάλισταμπασίστας - Jimi Hendrix

...και για να ευθυμήσουμε λίγο πρωινιάτικα, επειδή το σοβαρέψαμε απότομα και είπαμε αλήθειες,

Καλύτερος ντραμίστας - Phil Collins:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Αυτά τα "αγαπημένος κιθαρίστας" και τα συναφή είναι πολύ γκέη φάση. Ας'ούμε.

A little gay talk from me,then.

Αγαπημένοι μπασίστες: Charles Mingus , Paul Chambers , Jaco Pastorius , Victor Wooten.

- για κιθαρίστες θα περιοριστώ σε τζίπσι μουσικές,και συγκεκριμένα Django Reinhardt , Bireli Lagrene , Jimmy Rosenberg.

Καλύτερος ντραμίστας - Phil Collins:lol::lol::lol:

Oh my

Δημοσ.

Guitarist: Πολύ δύσκολη επιλογή. Διαχρονικά είναι σίγουρα ο Gilmour. Αυτήν την περίοδο κολλάω πολύ με τον Graham Coxon.

Bassist: Και πάλι διαχρονικά είναι σίγουρα ο Gary Thain. Προσωρινό κόλλημα με Entwhistle.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν θα έπρεπε να υπάρχουν....:-) στους κιθαρίστες θα πω Darrell Dimebag-PANTERA(η ερώτηση δεν είναι καλύτερος κιθαρίστας και καλύτερος μπασίστας)που με αφήνει άφωνο κάθε φορά που τον ακούω και στους μπασίστες Tony Levin για τα κορυφαία projectακια που έχει κάνει κυρίως(Liquid Tension Experiment και Black Light Syndrome)και λιγότερο στους king crimson γιατί μ'αρέσει που παίζει πιο ελεύθερα και όχι σε τόσο στενές φόρμες που απαιτουν οι συνθέσεις των συγκροτημάτων....

Δημοσ.

Δε θα πω αγαπημένος, αλλά σίγουρα τρελενόμουνα να ακούω τον μπασίστα των "τρύπες" καθώς επίσης και τον Harris των Maiden. Με τίποτα οι καλύτεροι που υπάρχουν, αλλά λέμε ποιους γουστάρουμε εμείς, έτσι? Από κιθαρίστες ο Steve Vai είναι αυτός που μου έχει κάνει τρελή εντύπωση. και εγώ θα πω και drummer και ας μη το ρωτάς. Ο Mark Zοnder που ήταν παλιότερα στους Warlords και μετά στους fates warning

Δημοσ.

το απιστευτα υποκειμενικο...

εγω ας πουμε εχω ως ειδωλο τον σλας.αρα θα πω αγαπημενο μπασιστα τον σλας.ελα ομως που ειμαι πορωμενος με λπ.αρα θα πω αγαπημενο κιθαριστα τον μπραντ ντελσον.

κτ αναλογο παιζει και με τους μπασιστες.γαματος ειναι o flea των πεπερς.και σαν στυλ μαρεσει πολυ ο esperance των papa roach

Δημοσ.

Δεν μπαινω στο τρυπακι να πω αγαπημενους, γιατι καθε δεκα λεπτα θα κανω edit επειδη θα αλλαζω γνωμη...

Θα σχολιασω μονο 2 μπασιστες που προαναφερθηκαν, ο των "τρυπες" (Γ.Καρρας) ειναι πολυ καλος μουσικος, αλλα πολυ μετριος μπασιστας.

Ο των "redhotchillipeppers" (Flea) πολυ ικανος, αλλα και πολυ φιγουρατζης, σε σημειο που κατανταει εκνευριστικος...

Δημοσ.

Απλά για να το πω, αυτό λέω και εγώ για τον Καρρα, αλλά γουστάρω τρελά να τον ακούω, πολύ δυνατό παίξιμο, πολύ φεύγα, πολύ original ήχος, ανεβαστικός.

Δημοσ.

Εννοείται αγαπημένος Μπασίστας Victor Wooten τώρα κιθαρίστας δν εκφέρω άποψη αν και αγαπαώ Adam Jones (tool)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...