Προς το περιεχόμενο

Level One FBR-1161A Web Interface Εξαφανιστηκε!

chrismfz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το παραπανω modemακι.

Λειτουργουσε - Λειτουργει κανονικα μεχρι που αποφασισα μια μερα να μπω

στο web interface να προσθεσω καποια ports.

Και το μονο που εβλεπα ηταν μονο κειμενο (Pure text)

Ολα τα links (html <a href links) εξαφανισμενα.

Οπου ειχε κειμενο σκετο, καλως. Πχ στην κεντρικη τα στατους που βγαζει.

Λινκς απο το μενου και ωπουδηποτε αλλου επρεπε να εχει λινκς εξαφανιστηκαν!

και δεν μπορω να μπω σε κανενα υπομενου για να κανω ρυθμισεις, απλα βλεπω την

μιση κεντρικη του σελιδα και τιποτα αλλο... Φυσικα ρεσετ επεσε, μπηκαν οι default

ρυθμισεις και default ip, username/pass αλλα και παλι απο web interface δεν φαινεται

τιποτα.. (εκανα φυσικα και πολλες φορες clear cache)

Απο τελνετ δεν ασχοληθηκα να το κανω αλλα οταν μπηκα απο τελνετ δουλευει

(δουλευει λεγοντας δεχετε εντολες, κανει login και τα σχετικα.)

Καμια ιδεα αν διορθωνετε ή αν μπορω να κανω firmware upgrade με καποιον τροπο

απο τελνετ μηπως και το διορθώσω?

Το έχω 3 μηνες αλλα μετα απο μετακομιση σπιτιου και το μπαχαλο που συνεπαγεται εχασα

την αποδειξη του και μαλλον δεν παιζει να το παρουν πισω...

Δημοσ.

Μα μπαινει κανονικα. Απλα οτιδηποτε εχει σχεση με λινκς (στο μενου, στην κεντρικη)

δεν εμφανιζεται. Δοκιμασα με καθε τι PC εχει το lan μου. (Λινουξ windows και λαπτοπ με xp παλι)

Το καλο ειναι οτι λειτουργει κανονικα (εχω ιντερνετ) αλλα δεν μπορω να κανω ουτε μια

ρυθμιση.

Υπαρχει τροπος για firmware upgrade μεσω τελνετ οποτε και ισως ησυχασω?

Δημοσ.
Μα μπαινει κανονικα. Απλα οτιδηποτε εχει σχεση με λινκς (στο μενου, στην κεντρικη)

δεν εμφανιζεται. Δοκιμασα με καθε τι PC εχει το lan μου. (Λινουξ windows και λαπτοπ με xp παλι)

Το καλο ειναι οτι λειτουργει κανονικα (εχω ιντερνετ) αλλα δεν μπορω να κανω ουτε μια

ρυθμιση.

Υπαρχει τροπος για firmware upgrade μεσω τελνετ οποτε και ισως ησυχασω?

Το καταλαβα, απλα ειχα παθει το ιδιο, με αλλο ρουτερ και τελικα εφταιγε ο opera....

Δημοσ.
Hard Reset ?

Hard Reset = ?

Γιατι εχω κανει ρεσετ απο το κουμπι και συνεχομενα πατημενο (10-12 δευτερολεπτα)

και κανονικα πατοντας το μια φορα.

Και τα 2 πανω απο 5-6 φορες το καθενα...

Δημοσ.

αν ειχες κανει Hard reset τοτε δεν θα πρεπε να μπαινει ιντερνετ αφου θα ειχε χασεις τις ρυθμισεις.ελπιζω να μην εχουν τα Pc σου proxy.αν το εχεις πανω σε switch βγαλτο απο το switch

Δημοσ.

Εννοουσα οτι δεν δουλευε στην αρχη το web interface Μονο. Οτι στην αρχη εμπαινε ιντερνετ.

Μετα το ρεσετ φυσικα δεν μπαινει ιντερνετ και αλλαξε και η IP στην default (.254)

απλα το προβλημα παραμενει.

Το δοκιμασα και σε switch πανω και απευθειας σε interface στο PC.

(τωρα μπαινω απο νετ καφε)

Δημοσ.

Ενα "sys default" μεσα απο telnet και το μενου εμφανιστηκε...

Δεν καταλαβα ποτε τι εννοει ο ποιητης με το "default" με την πρωτη μιας και που με

"sys reset" δεν εστρωνε αλλα ουτε με τιποτα αλλο...

Anyway, δουλευει κανονικα και τελικα αυτο το sys default το "γυρισε" στο

παλιο firmware που είχε οταν το πρωτοαγορασα.

Δημοσ.

να το γυρισε σε παλιο firmware μου φενεται χλωμο αφου το παλιο firmware χανεται οταν περασεις το new και δεν το κραταει το παλιο.μηπως εκανε τελειως reset στα defaults που για καποιο λογο να μην ειχε πετυχει με το κουμπακι???μου θυμισε μια δυο φορες σε zyxel που εκανα reset default και ενω εκανε reset Πολλες φορες δεν εχανε τον κωδικο στην αρχη.τι να πω.

Δημοσ.
να το γυρισε σε παλιο firmware μου φενεται χλωμο αφου το παλιο firmware χανεται οταν περασεις το new και δεν το κραταει το παλιο.μηπως εκανε τελειως reset στα defaults που για καποιο λογο να μην ειχε πετυχει με το κουμπακι???μου θυμισε μια δυο φορες σε zyxel που εκανα reset default και ενω εκανε reset Πολλες φορες δεν εχανε τον κωδικο στην αρχη.τι να πω.

Το καλο ειναι οτι ΠΡΙΝ το 1ο reset, δεν ειχα dhcp, δεν είχα την default ip (.254) και δεν

ειχα τον default pass στο login (admin/admin).

Οποτε με το 1ο ρεσετ τα καθαρισε αυτα, θα καθαριζε και το προβλημα.. (υποτιθεται..)

Anyway, δεν βγαζεις ακρη με αυτα τα ρουτερακια ετσι και αλλιως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...