Vamire666 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Καλησπερα!!!Σημερα πηγα και πηρα το παραπανω τηλεφωνο πολυ καλο απο 1τη ματια! Λοιπον εχω αρκετες αποριες σχετικα με εφαρμογες θεματα κλπ. τι πρεπει να κανω για να περασω θέματα??? Απο εφαρμογες περα απο java περνει και αλλες? Κατι ακομα για να το συνδεσω με το προγραμμα στα vista τι χριαζεται να κανω??? προσπαθησα αρκετες φορες αλλα μου λεει πως δεν αναγνωριζεται!! TNX προκαταβολικα Υ.Γ.κατι ακουσα πως η moto θα κλεισει ισχυει?
EvangelosN Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 εγω πήρα το δικό μου πριν από 2 μήνες. Σε γενικές γραμμές πάει καλά , αν εξαιρέσεις την μπαταρία που τελειώνει γρήγορα... Εδώ θα σου λυθούν οι περισσότερες απορίες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=97708
EvangelosN Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Ξέχασα να σου πω με γεια! Επίσης για να σου αναγνωριστεί η συσκευή κάνε τα εξής: Στις ρυθμίσεις εκεί που γράφει λειτουργία USB επέλεξε Modem. Δεν έχω Vista, αλλά στα ΧΡ έτσι κατάφερα να το κάνω να δουλέψει για μεταφορά αρχείων κλπ.
Vamire666 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 σε ευχαριστω φιλαρακι για την απαντηση σου!!! Κατι αλλο καταφερα να περασω θεματα αλλα δεν μπαινουν ολοκληρα δηλαδη δεν μπαινουν οι εικονες .gif που εχουν για οταν ενεργοποιεις το τηλεφωνο να φενεται η κινουμενη οικονα του θεματος γνωριζεις τι μπορει να φταιει?
Plato.... Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 ποιο μοντελο Μοτορολα αγορασες? Παντωσ τα κινητα τησ μοτορολα δεν ειναι καθολου καλα...το λεω εκ πειρας
Vamire666 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 το Α 1200 το γνωριζω και εγω αυτο που λες αλλα τα τελευταια 2 χρονια εχει φτιαξει παρα πολυ!!!
IoNik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Υ.Γ.κατι ακουσα πως η moto θα κλεισει ισχυει? Ούτε κατα διάνοια.
Vamire666 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 ναι αλλα τα οικονομικα της δεν πανε καλα καποια μεγαλα ονοματα του χωρου της φυγανε τωρα μακαρι να μην κλεισει!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.