Radiatedsoul Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 καλησπερα θελω να αγορασω ενα πολυ μικρο φορητο. Απο αυτα που εψαξα στο ιντερνετ ειδα οτι αυτα τα 2 μοντελα ειναι τα καλυτερα για τη δουλεια που τα θελω. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904114 http://www.pda4u.gr/view_product.php?product=EEE901W# Με ενδιαφερει πολυ να εχει 1) χαμηλο βαρος, να μη με βαραινει οταν το κουβαλαω. Και τα δυο με καλυπτουν αφου ζυγιζουν 1 κιλο το καθενα. 2) χαμηλη θερμοκρασια για να μη ζεστενεται οταν το κραταω στα ποδια μου.και σε αυτο με καλυπτουν και τα δυο 3) χαμηλος θορυβος γιατι προκειται να το χρησημοποιω και σε χωρους με ησυχια ,και αν βουηζει ενα ανεμιστηρακι δε θα μου αρεσε καθολου. Και σε αυτον τον τομεα και τα δυο καλα τα πανε αφου και τα δυο ειναι αθορυβα. 4) μεγαλη αυτονομια κατα προτιμηση πανω απο 5 ωρες σερφαρισμα στο ιντερνετ ή χρηση word ή κανενα ελαφρυ παιχνιδι. Και με αυτο καλα ειμαστε ,και τα δυο φορητα με καλυπτουν. Το προβλημα μου ομως για να διαλεξω ενα απο τα δυο ειναι: 1)Το msi το βγαζουν αποκλειστικα με σκληρο δισκο και φοβαμε οτι αυτο αυξανει την θερμοκρασια και την καταναλωση μπαταριας, σε αντιθεση με το asus που το δινουν με ssd. 2) το msi ερχεται με 10" οθονη (το asus με 9") και ισως ειναι ποιο ξεκουραστο στα ματια, αυξανοντας ομως την καταναλωση. 3)Το asus ειναι 3 ποντους ποιο μικρο σε μηκος και 1 ποντο ποιο μικρο σε πλατος, αρα ειναι ποιο μικρο και αυτο με βολευει αφανταστα αφου θα το κουβαλαω σε μια τσαντουλα, ισως και το χειμωνα σε μεγαλη τσεπη απο παλτο. 4)το msi εχει λιγο μεγαλυτερο πληκτρολογιο και μπορει να ειναι ποιο ξεκουραστο το γραψιμο εκει. Αλλα στην τελικη δε νομιζω οτι ειναι τοσο ποιο μεγαλο ωστε να δω διαφορα. Ενωειται οτι θα τα αγορασω μονο με την 6αρα μπαταρια και οχι με την 3αρα που τα δινουν τωρα, μαλλον απο σεπτεβρη δηλαδη. Η τιμη και των δυο θα κυμενεται στα 400~ ευρω. Εσεις ποιο θα διαλεγατε και γιατι? Αν καποιος ειναι κατοχος ενως απο τα δυο παρακαλω πειτε μου τις εντυπωσεις σας για να με διαφωτισεται λιγο. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.