Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 την μητρική εννοεί...Foxconn Blackops
spid_x Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 την μητρική εννοεί...Foxconn Blackops Ποιος την εχει? να την παρω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 την έχει το Πλαίσιο, αλλά δεν είναι μητρική για αρχάριους...
mohic4n Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 την έχει το Πλαίσιο, αλλά δεν είναι μητρική για αρχάριους... Τωρα θα σου πει "ποιος ειναι αρχαριος;" κλπ... 12 σελιδες και ακομη να καταληξεις, και ειμαι σιγουρος αν σε ρωτησει καποιος ποια η σημασια του Crossfire και SLI δεν θα ξερεις να απαντησεις. Παρε τη συνθεση που σου ειχε προτεινει ο Thresh στην αρχη και μη το ψαχνεις για πολυ ακομη. Περισσοτερο θα μπερδευτεις. Ολοι συμφωνησαν με αυτη. Αν το εχεις αναγκη τοσο πολυ (οπως ειχες πει στην αρχη) τοτε ηδη εχεις καθυστερησει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270351 κατέληξε (σχεδόν) σε αυτό
spid_x Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Πραγματι εχω καταληξει. Αλλα εχω μια απορια. Γιατι ολοι λετε "αντε ποτε θα το παρεις" "12 σελιδες και ακομη να αποφασισεις " "παρε αυτο να τελειωνουμε" κλπ? Σε forum ειμαστε και απο οσο ξερω, σαν ασχετος, forum σημαινει συζητηση, ανταλλαγη αποψεων και κουβεντουλα. Εκτος αν κανω λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.