Arxidamos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μια ακόμη απλή ερώτηση από εμένα: Ποιά από τις 2 αυτές μητρικές προτείνετε, για να φιλοξενήσει τον Q9450;; Να πω επίσης ότι το SLI δεν το βλέπω τώρα άμεσα, αλλά υπάρχει ως ιδέα στο πίσω μέρος του μιαλού μου.... Η αλήθεια είναι πως κλείνω προς την Evolution, αλλά μετά από κάποια reviews που διάβασα, ότι δεν υποστηρίζει πλήρως(δεν είμαι σίγουρος, μπορεί να μην κατάλαβα εγώ σωστά) το XΜΡ profile στις μνήμες, με χάλασε κάπως, γιαυτό και ζητάω την γνώμη των ειδικών! Οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Arxidamos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 2-0 βλέπω ... Να και το review που έλεγα για τα XMP... Δεν γνωρίζω και πολλά από O/C, αλλά αυτό που λέει ο τύπος εδώ δεν μου αρέσει... (το EPU είναι κάτι σαν το αντίστοιχο DES της Gigabyte; )
gary.. Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 +1 P5E64.. Αλλά αν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου SLI θα πας αναγκαστηκα σε StrikerII..
Arxidamos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 +1 P5E64..Αλλά αν έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου SLI θα πας αναγκαστηκα σε StrikerII.. Κοίτα, αυτό που θέλω τώρα είναι μια καλή μητρική, να ανεβάσω τον 9450 στα 3.2-3.4, και να είναι σταθερός... Τώρα λέγοντας SLI, μην φανταστείς ότι στο επόμενο 3μήνο θα κάνω... κυρίως την Striker την έβαλα λόγω του ότι ξέρω πως είναι σταθερή και προσφέρει πολλές προοπτικές για o/c... Ισχυεί το ίδιο για την Evolution; Και αυτό με το XMP ρε παιδιά, τι γίνεται; Θα παίξουν οι μνήμες μου στο full (XMP) ή θα κάθονται;
Arxidamos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Απότι βλέπω όλοι κλείνουμε προς την Evolution.... θα περιμένω να ακούσω μια-δυο γνώμες ακόμα, ειδικά για το θέμα με τις μνήμες, και τις προοπτικές o/c της συγκεκριμένης μητρικής, και βλέπουμε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 o/c (σταθερό) γίνεται και με φτηνότερες μητρικές πάντως... θα προτείνω και εγώ την Evolution, αλλά να ξέρεις ότι δεν έχει δυνατότητα για SLI, μόνο Crossfire...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.