Προς το περιεχόμενο

4870 και απλα δεν το δεχομαι

Azerothe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τί εννοείς με αυτό ακριβώς; Τα παιχνίδια που υποστηρίζουν DX10 γα την ώρα είναι πολύ λίγα. Πχ το crysis είναι όντως κάπως καλύτερο σε DX10, αλλά όχι και τόσο πολύ πια. Άσε που με τα κατάλληλα πειράγματα μπορείς και σε DX9 περιβάλλον να έχεις εμφάνιση DX10. Ποιό παιχνίδι έχεις δοκιμάσει;

Για την συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών σήμερα, είτε σε vista τα τρέξεις είτε σε XP, οπτικά δεν θα βρεις διαφορές. Οι μόνες διαφορές που ίσως δεις είναι στην απόδοση, στα Vista θα τρέχουν σχεδόν πάντα πιο αργά από τα XP.

Μαλλον βλεπει τις διαφορες της ποιοτητας εικονας των ΑΤΙ σε σχεση με τις N-vidia.

Δημοσ.

Σωστος ο sarakinos ομως μια διορθωση μετα το SP1 τα Vista βλεπουν 4 giga απο μονα τους και χωρις αλχημειες απλα χρησιμοποιουν μονο 3.5 περιπου. Και εμενα η αποψη μου ειναι να προσθεσεις RAM.

Ελεγξε παντως μηπως φταιει και το τροφοδοτικο γιατι και εγω το ιδιο ειχα στον παλιο μου και παραδιδει το πνευμα προσωρινα καθε φορα που βαζω παιχνιδι στην χ1950χτ (agp)

Δημοσ.

Παιδιά μην το ψάχνετε άλλο...σας λέω μια βδομάδα έφαγα για να βρώ την λύση στο πρόβλημα...τα πάντα άλλαξα,τελικά ήθελε μνήμη

• Super Moderators
Δημοσ.
3) Έχεις βάλει latest drivers;

4) Έχεις patch-άρει το παιχνίδι;

5) Μήπως έχεις βάλει κανά εξωφρενικό ΑΑ ?

μέχρι να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις (ειδικά στην τελευταία) δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τπτ

Δημοσ.

λοιπον παμε με τη σειρα.

1.ναι εχω βαλλει τους τελευταιους drivers

2.οχι δεν εχω patch-αρει το παιχνιδι.

3.εχω ρυθμισει μεσα απο το μενου της ati και εχω βαλλει τα παντα στο φουλ[οταν λεω τα παντα,εννοω τα παντααααααα]

οσω για τις διαφορες που ειδα μεταξυ direct x10-direct x9 στο συγκεκριμμενο παιχνιδι ειναι μεγαλες,για αλλα παιχνιδια δεν ξερω....

Δημοσ.

Καλά με AA στο full τι περιμένεις...Αυτό το κάνουν μόνο σε παιχνίδια 4 ετών που πηγαίνουν ήδη σφαίρα,για να ριξουν λίγο τα frames σε καινούριες κάρτες που ακόμα και με το v-sync πιάνουν 85 fps.

Δημοσ.

Ξέρεις τι είναι το AA? Για κάθε διπλασιασμό του ΑΑ, έχεις υποδιπλασιασμό στα frames. Έλεος δηλαδή, στην ανάλυση που το παίζεις το παιχνίδι ένα 4χΑΑ είναι overkill. Βάλε 2χΑΑ και θα δεις 100άρια...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξέρεις τι είναι το AA? Για κάθε διπλασιασμό του ΑΑ, έχεις υποδιπλασιασμό στα frames.

δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

ότι μειώνονται μειώνονται, αλλά δεν υποδιαπλασιάζονται

Δημοσ.

μαγκες δεν παιζει....εβγαλα τελειως το ΑΑ και το AF και παλι τα ιδια....δεν το συζηταω σημερα κιολας παραγγελνω 2giga ram....

• Super Moderators
Δημοσ.

όταν λες τελευταίους drivers ελπίζω τους Catalyst 8.7

patchαρε και το game...

έχεις βάλει drivers για το chipset/mobo φαντάζομαι έτσι?

Δημοσ.
δεν το συζηταω σημερα κιολας παραγγελνω 2giga ram....

Θα είναι τα πιο αδικοχαμένα χρήματα που έχεις δώσει γιατί δεν υπάρχει περίπτωση τα 2 GB να είναι η αιτία που σέρνεται...

εβγαλα τελειως το ΑΑ και το AF και παλι τα ιδια....

Τι λες ρε φίλε... Θες να πεις ότι με 8xAA και ΧΩΡΙΣ ΑΑ, σου παίζει ΤΟ ΙΔΙΟ???? Δε γίνονται αυτά τα πράγματα που λες.... Απενεργοποίησες το ΑΑ και από τους Catalyst και στο παιχνίδι και έχεις το ίδιο σούρσιμο;

Πες μας τι 3dmark βγάζεις... Δες αν και σε άλλα παιχνίδια υπάρχει το ίδιο πρόβλημα... Για όνομα... Ποιος σου έβαλε την ιδέα για RAM???

FFS

Δημοσ.

το αστειο ειναι οτι το απιστευτο framedrop γινεται την ωρα που παταω πχ.το i για να μπω στο iventory η οταν παω να μιλησω με αλλους NPC....

μετα απο λιγο συνερχεται παλι....θα το patch-αρω κιολλας μηπως και φταξουν τα πραγματα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...