Azerothe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δεν το δεχομαι λοιπον οπως λεει και ο τιτλος να εχω την 4870 και το υπολοιπο συστημα της υπογραφης και να προσπαθω να παιξω το hellgate london σε vista περιβαλλον και εννοειται ολλα στο τερμα και σε μια αναλυση καθολου εξωφρενικη[1440*900]και να συνανταω απιστευτο framedrop και γενικα χαμηλα frames[20-30].τι φταιει ρε παιδια????μηπως-λεω μηπως φταιει οτι εχω 2giga ram και θελει και αλλη γιατι αλλιως δεν μπορω να εξηγησω τι συμβαινει...ακουω προτασεις...
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εμ τι περίμενες ? Vista με 2gb μνήμη και full load το παιχνίδι δεν τραβάει. Εδώ δεν τραβάνε μόνα τους τα vista 35 fps πιάνω εγώ σε 1920χ1200 στο Call of duty με την 3870 χωρίς να την πειράξω καθόλου Η βάζεις άλλα 2γίγα μνήμη ή πάς σε XP το οποίο είναι καλύτερο.
simplemind79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 καλησπέρα φίλε μου!!Σημαντικό ρόλο παίζει σίγουρα η μνήμη!Έχεις εγκαταστήσει τους τελευταίους drivers?Η μνήμη φθηνή είναι βάλε άλλα δυο γίγα και πιστευω θα δεις διαφορά!Τα 2 είναι καλά -υποτίθεται βέβαια- για να δουλευουν τα vista!!
Azerothe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 φιλε μου καλε μαλλον θα παω για 2 giga ram ακομα γιατι ειδα με τον direct x 10 πραγματικα χαωτικες διαφορες και για κανενα λογο δεν θα ηθελε να ξαναγυρισω σε xp.τι να κανουμε,ειναι λιγο βαρια τα vista αλλα φιλε μου πραγματικα πιστευω οτι μονο και μονο για τον direct x10 αξιζει ο κοπος.
kosmasgr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δηλαδή τι διαφορές ? Δεν εχω βάλει vista για να ξέρω
Azerothe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 φιλε μου πιστεψε με τα 2 giga ddr3 δεν ειναι καθολου φθηνα αλλα ας οψεται...ναι drivers εχω τους τελευτατιους.
Azerothe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 τι να σου πω ρε κοσμα,ολλα φαινονται πολυ μα πολυ καλυτερα,το λεω με σιγουρια γιατι το ιδιο παιχνιδι το εχω παιξει και σε xp....
sarakinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Είχα το ίδιο πρόβλημα με την 4850...τελικά έβαλα 4gb μνήμη και πάει τέλεια...
Azerothe Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 αυτο μου φαινεται οτι θα κανω και εγω ρε man....οχι οτι μου περισσευουν 100 ευρω αλλα δεν γινεται και αλλιως..[τι τις ηθελα τις ddr3 ο μιναρας....]
xvagos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Hellgate:London σε 1680χ1050 ΟΛΑ στο full δεν κολλάει πουθενά και πάει σφαίρα με 4870... α και XP με 2Gigs. ΥΓ. Για αυτό τo λόγο και τα Vista υποστηρίζουν 4Giga, γιατί μόνο με αυτή την ποσότητα μνήμης τρέχουν. Τα XP βλέπουν μέχρι και 3Gigz γιατί απλά δεν χρειάζονται παραπάνω (στα games τουλάχιστον).
sarakinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Tα vista δεν υποστηρίζουν 4gb στην 32bit εκδοσή τους όπως και τα xp...υποστηρίζουν μέχρι ~ 3,5 gb ram...για 3,5 και πάνω πάς στα 64bit (χp ή vista αναλόγος)...υπάρχει ένας τρόπος μέσω reg να κάνεις τα 32bita λειτουργικά να "δούν" τα 4gb μνήμης αλλά δεν μπορόυν να τα εκμεταλευτούν πέραν των 3.5gb
outlaw star Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 σωστος ο sarakinos...λειτουργικό 32 bit δε βλέπει παραπάνω μνήμη οπότε δε ξέρουμε εαν είναι αυτό το πρόβλημα....σε άλλα παιχνίδια τρως τα ίδια κολλήματα?
sarakinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Όχι δεν κατάλαβες φίλε μου...για τα 4gb το είπα εγκυκλωπαιδικά... ...το πρόβλημά του αυτό είναι...μπορεί ή να βάλει περισσότερη μνήμη ή να πάει σε xp.
Voodooman Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 τι να σου πω ρε κοσμα,ολλα φαινονται πολυ μα πολυ καλυτερα,το λεω με σιγουρια γιατι το ιδιο παιχνιδι το εχω παιξει και σε xp.... Τί εννοείς με αυτό ακριβώς; Τα παιχνίδια που υποστηρίζουν DX10 γα την ώρα είναι πολύ λίγα. Πχ το crysis είναι όντως κάπως καλύτερο σε DX10, αλλά όχι και τόσο πολύ πια. Άσε που με τα κατάλληλα πειράγματα μπορείς και σε DX9 περιβάλλον να έχεις εμφάνιση DX10. Ποιό παιχνίδι έχεις δοκιμάσει; Για την συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών σήμερα, είτε σε vista τα τρέξεις είτε σε XP, οπτικά δεν θα βρεις διαφορές. Οι μόνες διαφορές που ίσως δεις είναι στην απόδοση, στα Vista θα τρέχουν σχεδόν πάντα πιο αργά από τα XP.
gdp77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 δεν το δεχομαι λοιπον οπως λεει και ο τιτλος να εχω την 4870 και το υπολοιπο συστημα της υπογραφης και να προσπαθω να παιξω το hellgate london σε vista περιβαλλον και εννοειται ολλα στο τερμα και σε μια αναλυση καθολου εξωφρενικη[1440*900]και να συνανταω απιστευτο framedrop και γενικα χαμηλα frames[20-30].τι φταιει ρε παιδια????μηπως-λεω μηπως φταιει οτι εχω 2giga ram και θελει και αλλη γιατι αλλιως δεν μπορω να εξηγησω τι συμβαινει...ακουω προτασεις... 1) Σίγουρα στα XP θα πηγαίνει καλύτερα. (Κατά μέσο όρο υπάρχει 10% πτώση επιδόσεων στα Vista) 2) Μπορείς να μας πεις τι score βγάζεις σε 3dmark ; 3) Έχεις βάλει latest drivers; 4) Έχεις patch-άρει το παιχνίδι; 5) Μήπως έχεις βάλει κανά εξωφρενικό ΑΑ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.