opts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν fan των notebooks/laptops αλλά βολεύουν μιας και είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που κάνει δουλειά Ποτέ δεν μπορούσα να πληκτρολογήσω με αυτό το touchpad μπροστά οπότε ένα external keyboard πιστεύω ότι είναι απαραίτητο όταν είσαι στο χώρο σου Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι το εξής : Πως θα βλέπατε την χρήση ενός notebook για 24ωρη χρήση 365 μέρες το χρόνο ? Η θερμοκρασία και η σχεδίαση του θα του επέτρεπαν την απροβλημάτιστη λειτουργία / διάρκεια ζωής ή γιʼαυτή τη χρήση το desktop είναι μονόδρομος ?
TechnoState Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 συνηθεια ειναι απλα, εδω κ 5 χρονια τα desktop τα εχω μονο για κατεβαστηριο... μονο portable computing πια... και φυσικα ... 24ωρη χρήση 365 μέρες το χρόνο, χωρις να υπερβαλω ΚΑΘΟΛΟΥ
alex2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ναι και εγώ μία από τα ίδια. Τα τελευταία 4 χρόνια μόνο laptop έχω και το έχω όλη μέρα ανοιχτό! Και είναι όντως μία συνήθεια είναι όλα....εγώ τώρα δεν μπορώ να πληκτρολογήσω σε desktop keyboard.
NIXZ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Τον Θάνατο του Desktop PC έχει προβλέψει ο ίδιος ο Bill Gates λέγοντας πως το λιγότερο απο 5 χρόνια όλοι θα κυκλοφορούμε με Tablets PCs,Laptops και αντί Desktop θα έχουμε τους καινούργιους υπολογιστές surface της Microsoft - "a new age has began".
opts Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Φανταζόμουν ότι με όλα τα εξαρτήματα κονσερβοποιημένα δίπλα δίπλα και τον 2,5" θα τά έφτυνε τα πέταλα σχετικά σύντομα αν επιχειρούσα να τον δουλεύω 24/365 Oσοι λέτε ότι το έχετε ανοιχτό 4 και 5 χρόνια εννοείτε το ίδιο notebook όχι καινούργιο ανα 2 χρόνια ....
alex2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Εγώ προσωπικά είχα ένα Fujitsu για 3.5 χρόνια και εκτός από δύο φορές που το άνοιξα για καθάρισμα και θερμοαγώγιμη πάστα δεν είχα άλλο πρόβλημα. Τώρα έχω για λίγους μήνες ένα XPS αλλά δεν μπορώ να σου βγάλω στατιστικά από τώρα για θερμοκρασίες κτλ.
kinezos69 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 παιδιά πήρα έναν καινούργιο toshiba τον οποίο έχω κάνει δύο πλήρεις φορτίσεις-αποφορτίσεις. Πώς να χειριστώ απο εδώ και περα την μπαταρία του? Να τον έχω μόνιμα να φορτίζει όταν δουλεύω ή να τον βάζω να φορτίζει λίγο πρίν αποφορτιστεί? Τι αλλο πρέπει να κάνω για να έχει η μπαταρία του μεγάλη διάρκεια ζωής?
TechnoState Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 οταν τον εχεις πανω στον adaptor, δουλευε τον με την μπαταρια εκτος..
21century Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Καλο ειναι κάπου καπου να το εξσκονίζεις ιδίως στις γρύλιες εξαερσιμού γιατί μαζεύουν αρκετή σκόνη, κατά τα αλλα μόνο toshiba, LG εχω δουλέψει πολλα 24ωρα και ειναι μια χαρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.