Προς το περιεχόμενο

Αγορα Apple iTouch

xfighter46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Σκεφτομαι να αγορασω το apple itouch 16.Αλλα απο ελλαδα μου φαινεται οτι ειναι πολυ ακριβο.Ακουσα οτι βρισκεις καλεσ προσφορες απο το byserv.com . Ποια ειναι η αποψη σας για το site?Ξερεται πως γινεται να παραγγειλεισ κατι?γτ εγω δν καταλαβα...:fear:

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aπ' όσο ξέρω, κάνεις την παραγγελία σου και έρχεται ο "θείος" σε επικοινωνία μαζί σου (μέσω mail) για τις λεπτομέρειες.

Σου λέει εξαρχής πόσο θα σου κοστίσει συνολικά (ταχυδρομικά, τελωνείο) και στο στέλνει σπίτι.

Μόνο που θα κάνει γύρω στις 2 βδομάδες να σου 'ρθει.

Δημοσ.

τεχνικα χαρακτηρισττηκα γιαυτο ξερουμε? Σχεδιαστικα θα εχει αλλαγες? τον σεπτεμβρη 8α ειναι στη ελλαδα ή τοτε θα κυκλοφορησει στη αμερικη?ποσο θα κοστολογειτε?

Δημοσ.

Θα έχει εκδόσεις 16 και 32GB. Σχεδιαστικά θα έχει οθόνη 4" και θα είναι ακόμα πιο λεπτό. Επίσης θα έχει GPS και θα κοστίζει γύρω στα 170 δολάρια. :-)

Δημοσ.
Θα έχει εκδόσεις 16 και 32GB. Σχεδιαστικά θα έχει οθόνη 4" και θα είναι ακόμα πιο λεπτό. Επίσης θα έχει GPS και θα κοστίζει γύρω στα 170 δολάρια. :-)

κανενα website που να αναφερεται αναλυτικα για αυτο, με φωτογραφιες κτλ?

Δημοσ.

Εγώ πάντως το πήρα πρόσφατα από ebay το touch 32GB μαζί με μεταφορικά βγήκε λιγότερο από 300 ευρώ (εδώ το πουλάνε 500+).

Αν επιτρέπεται link πείτε μου να σας το δώσω.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάντως το πήρα πρόσφατα από ebay το touch 32GB μαζί με μεταφορικά βγήκε λιγότερο από 300 ευρώ (εδώ το πουλάνε 500+).

Αν επιτρέπεται link πείτε μου να σας το δώσω.

Γιατί να μην επιτρέπεται; :-)

Δημοσ.

Ok λοιπόν. Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια δεν είναι το touch με το καινούργιο firmware (για την ακρίβεια εμένα είχε την 1.1.3) αλλά έρχεται σφραγισμένο μέσω fedex. Και σε ένα mail που έστειλα απάντησε σε 5 λεπτά!

http://myworld.ebay.com/x1387/

Δημοσ.
Το καινουργιο itouch ειναι αυτο με το καινουργιο firmware?

Φήμες και εικασίες έχουμε μόνο για το νέο touch. Υποτίθεται ότι θα είναι μία εντελώς διαφορετική συσκευή αλλά σίγουρα δεν ξέρει κανένας.

Δημοσ.

Παιδιά μου, δεν λέγεται iTouch... Λέγεται iPod Touch. Ήμαρτον...

Το έχω κι εγώ! Είναι απλώς Κ.Α.Τ.Α.Π.Λ.Η.Κ.Τ.Ι.Κ.Ο.!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...