Προς το περιεχόμενο

RAM για 1066+ (overclocking)

NickTheGreekxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβαίνω γιατί σταμάτησαν να τις βγάζουν με αυτά τα τσιπάκια.

Φίλε ThReSH , πιστεύω ότι είναι πολλά τα λεφτά (95e) για 2gb και όσον αφορά τα volt , 2.3 δεν είναι πολλά??

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
δεν καταλαβαίνω γιατί σταμάτησαν να τις βγάζουν με αυτά τα τσιπάκια.

Φίλε ThReSH , πιστεύω ότι είναι πολλά τα λεφτά (95e) για 2gb και όσον αφορά τα volt , 2.3 δεν είναι πολλά??

ε πάρε 4gb 1000 5-5-5-15 με 99euro http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1112953

ή 1066mhz με 109 euro... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1112945

από fsb θα είσαι καλυμμένος πάντως

Δημοσ.
Φίλε εσύ έχεις τις Transcend aXeRam σύμφωνα με την υπογραφή σου.Τί λένε γιατί πλέον δεν βγαίνουν με καλά τσιπάκια.Ευχαριστώ.

Όπως βλέπεις στην υπογραφή μου ξεπερνάνε τα 1200. Θέλουν μπόλικο ρεύμα αλλά με καλή ψύξη δεν παίζει πρόβλημα.

Εν τω μεταξύ έχω άλλο ένα κιτάκι Transcend aXeRam 800+ με D9GMH το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.. και υποτίθεται οτι 1200αρίζει...

Δημοσ.

Παίδες μην ακούω τρελά πράγματα 4GB 1000ρες επώνυμες στα 100 ? και μου λέτε πολλά λεφτά τρελαίνομαι πραγματικά.

2,4v είναι πολλά για κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα αρχίσουν να βαράνε errors και δεν θα ξέρετε τι φταίει (δεν μένουν επί τόπου αλλά δεν θα δουλεύουν σωστά).

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ έχω άλλο ένα κιτάκι Transcend aXeRam 800+ με D9GMH το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.. και υποτίθεται οτι 1200αρίζει...

Mήπως να μου τις πουλήσεις ? :-)

Για τα elpida έχω ακούσει τα χειρότερα όντως.

Δημοσ.

Οι 1000αρες οι Corsair που μου έδειξες είναι μια χαρά. Το καλό είναι ότι δίνουν την συχνότητα αυτή με 2.1v οπότε έχεις ενα safe 2.2 - 2.25v να πάρεις κάτι παραπάνω. Τις κόβω standard GMH, απλά μην περιμένεις σφιχτότερα timings. Έχε υπόψιν σου οτι από το Part Number: 2X4096-8500C5DF βλέπω ότι έρχονται μαζί με fan F=Fan, μην σου δώσουν τίποτα σκέτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...