Προς το περιεχόμενο

RAM για 1066+ (overclocking)

NickTheGreekxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

οι διαφορές ανάμεσα σε 1:1 διαιρέτη και άλλους σε πραγματικές εφαρμογές είναι απλά για γέλια...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

στον Ε8400?

τπτ δεν είναι σίγουρο...

στις ram ναι, αφού είναι 1066 από την μαμά (2x533mhz)

Δημοσ.

500fsb Θα πιάσεις είτε με 2*2,είτε με 4*1.Απλά με τη δεύτερη επιλογή (και καλά τσιπάκια) θα έχεις καλύτερους χρονισμούς και ταχύτητα.Αν δεν σ'ενδιαφέρει το xtreme ocing θα πρότεινα να πάς σε 2*2,καθ'ότι κλοκάρονται μια χαρά,δεν είναι στριμωγμένα όπως τα 4*1 που χρειάζονται καλή ψύξη και μπορείς αργότερα να πάρεις κι άλλα 4Gbs αν το αποφασίσεις!

Δημοσ.

Άμα θες 1000MHz τότε νομίζω ότι είσαι εντάξει με οποιοδήποτε set 4GB. Δες Πλαίσιο - Mushkin, OCZ και Corsair αυτές είναι όλες 1066MHz νομίζω. Εγώ απλά νόμιζα ότι ήθελες πολύ γρήγορες. Το 1000αρι δεν θεωρείται και πολύ γρήγορο πλέον στις μνήμες.

Υγ. Αλήθεια τα 4GB τι τα θες, δουλεύεις 64bit OS?

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν πας σε 64bit Vista (υπάρχουν και 64bit XP παρεπιντόντως) δεν πρόκειται να αξιοποιούνται πάντως

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνα τα πρώτα κομμάτια τους (για τις Corsair λέω) είναι με Micron...λογικά αυτά δεν θα έχουν...

γιατί δεν πας κατευθείαν σε 1000αρες?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=983209

μάλλον αυτές τις Cellshock εννοούσε...

Δημοσ.
Φίλε εσύ έχεις τις Transcend aXeRam σύμφωνα με την υπογραφή σου.Τί λένε γιατί πλέον δεν βγαίνουν με καλά τσιπάκια.Ευχαριστώ.

πριν απο κανα μηνα που ασχοληθηκα με o/c τις δουλευα μια εβδομαδα σχεδον στα 1180mhz και δεν ειχα καποιο προβλημα. ειμαι σιγουρος οτι πανε και πανω απο 1200. σε καποια τεστ που ειδα απο site κai περιοδικα λενε οτι μπορει να δουλεψουν ακομα και κοντα στα 1300mhz!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...