focus4405 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Χαίρεται! Να σα ρωτήσω κάτι για το iMac μου (2.0 GHz). Παρατηρώ ότι ο χρόνος που χριεάζεται για να ανοίξει πλέον έχει αυξηθεί. Έχει βέβαια αρκετές εφαρμογές μέσα (iWork 08, Adobe Creative suite, Toast 9 και άλλες μικρότερες εφαρμογές). Επειδή το μηχάνημα όταν το πήρα ήταν ήδη στημένο (και στην ουσία το έφερα πλεον στα δικα μου μέτρα με άλλες μικρές εφαρμογές) ο χρόνοι ανοίγματος ήταν πολύ καλύτεροι. Τώρα είναι περίπου 45 sec. Έχω κάνει repair perimissions και επειδή το κλείνω το βράδυ τρέχω τα scripts με το Onyx. Μήπως γνωρίζετε που οφείλεται αυτό και τι μπορώ να κάνω; (Δεν είναι κάνα σοβαρό προβληματάκι, αλλά καταλαβαίνετε.... να μη μας περνάνε και τα Vista....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Είμαι αρχάριος χρήστης iMac, αλλά, θεωρώ, ότι 45 sec είναι αρκετά για εκκίνηση...Ελπίζω να απαντήσει κάποιος και να βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Είμαι αρχάριος χρήστης iMac, αλλά, θεωρώ, ότι 45 sec είναι αρκετά για εκκίνηση...Ελπίζω να απαντήσει κάποιος και να βοηθήσει. περνα μια βόλτα από Sys.preferences>Users>login items και δες τι παίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μπορείτε να μου πείτε, ποιος είναι ο χρόνος εκκίνησης του συστήματος μέχρι να μπούμε στην επιφάνεια εργασίας και να είμαστε σε θέση να εργαστούμε; Το σύστημά μου είναι το προαναφερθέν και ακόμα δεν έχω περάσει προγράμματα μέσα. Μόνο microsoft office 2008, firefox, apptrap και κάτι ακόμη μικρές. Ίσως είναι κουτή η ερώτηση, αλλά θα μʼ ενεδιέφερε να ξέρω. Εγώ πάνω κάτω πιστεύω, ότι είναι 20 δεύτερα. Καλός χρόνος; Επίσης χρόνος απόκρισης στο άνοιγμα μιας εφαρμογής π.χ. itunes 5 δεύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 φιλε αυτοί οι χρόνοι εξαρτούνται από πολλές παραμέτρους.(ram, caches,ταχύτητα δίσκου, login items,ταχύτητα δίσκου κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το ξέρω, απλά, σίγουρα όμως υπάρχει ένας μέσος χρόνος εκκίνησης ή έστω καινούριο καινούριο το μηχάνημα πόσο κάνει να εκκινήσει. iMac 24" 3.06 με 2 Gb Ram. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Aν θυμαμαι καλα -γιατι εχω 6 μηνες να το κλεισω τελειως -πρεπει να ειναι 20-25 "... 24" 2.4 4GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Επίσης χρόνος απόκρισης στο άνοιγμα μιας εφαρμογής π.χ. itunes 5 δεύτερα. Φαντάζομαι πως παίζει ρόλο και το μέγεθος και η τοποθεσία της μουσικής σου βιβλιοθήκης. Αλλιώς θα είναι να έχεις 5GB από mp3 στο iTunes και αλλιώς να έχεις 85GB. Επίσης, αλλιώς θα είναι αν τα διαβάζει από τον τοπικό δίσκο κι αλλιώς αν έχεις μεταφέρει τη βιβλιοθήκη του iTunes σε άλλο δίσκο στο δίκτυο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Απλά μη φτάσουμε και στους χρόνους απόκρισης των Windows, και δη των Vista!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Aν θυμαμαι καλα -γιατι εχω 6 μηνες να το κλεισω τελειως -πρεπει να ειναι 20-25 "... 24" 2.4 4GB 6 μηνες???? Κανα update δεν εκανες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telegamesvg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 6 μηνες???? Κανα update δεν εκανες?? Ενταξει ,ναι restart μετα απο update εχει κανει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ... το δικό μου κολλάει συνέχεια... αλλά του βγάζω κ εγώ τα μάτια... ακούς εκεί 6 μήνες... πέρα από αυτό, το onyx καθαρίζει κ ένα σωρό caches που υποθέτω ότι χρειάζονται χρόνο για να δημιουργηθούν κ να δουλέψουν σωστά κ επίσης χρειάζονται χρόνο για να σταματήσουν να δουλεύουν... μάλλον καλύτερα κόψε το καθημερινό onyx, για μένα αποκλείεται να σου βγαινει σε καλό. Από μήνα εώς κάθε 2 εβδομάδες υποθέτω πως είναι καλό. Κάθε 2 το χρησιμοποιώ κ εγώ κάπου. Κ βασικά το αποκλείω να κάνεις χειρότερη χρήση από μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.