Προς το περιεχόμενο

D-Link DSL-2640B vs TV Transmitter

stefan2008

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το router D-Link DSL-2640B το οποίο βρίσκεται στο δωμάτιο μου και στο οποίο είναι συνδεδεμένο με καλώδιο το σταθερό PC.

Επίσης στο δωμάτιο μου έχω και ένα TV Transmitter για να μεταφέρω την εικόνα του δορυφόρου από τον αποκωδικοποιητή στο σαλόνι όπου βρίσκεται και η 32 TFT SAMSUNG.

Είπα μια μέρα, αφού αγόρα ένα laptop, να κάτσω αραχτός στο σαλονάκι μου και να συνδεθώ μέσω Wirelless στο Internet μιας και μόνο στο σαλόνι έχουμε air condition.

Πρώτη προσπάθεια αποτυχημένη, δεύτερη τα ίδια και για να μην σας τα πολυλογώ όσο και να προσπαθούσα ότι ρυθμίσεις και να άλλαζα ότι και να σκεφτόμουνα δεν συνδεόταν με τίποτα με το router.

Η αιτία, μετά από πολύ ψάξιμο, όσο περίεργο και να σας φαίνεται ήταν το TV Transmitter που είχα και μετέδιδε την εικόνα, το οποίο όταν το απενεργοποιούσα συνδεόμουν κανονικά στο router και απολάμβανα air condition και net μαζί.

Το γράφω αυτό γιατί στάνταρ θα υπάρξει και άλλος γκαντέμης σαν και μένα ανάμεσα στους 11 εκ. Έλληνες που θα την πατήσει.

Δημοσ.

Το δοκίμασα μία πιάνει μία δεν πιάνει και εκτός αυτού, μιλάμε για μια απόσταση ούτε μέτρου από το ρούτερ, έχει μισό σήμα έλεος δλδ. και το ιντερνετάδικο στα 100 μέτρα από το σπίτι μου να έχει πιο πολύ από το δικό μου που βρίσκεται στο 1μ.

Δεν πειράζει θα αφισοκολήσω δυο τρία ''Απαγορεύεται η χρήση του trnasmitter παρά μόνο με δικιά μου συγκατάθεση'' μέσα στο σπίτι και τελείωσε η υπόθεση.

Δημοσ.

Μπα για φέτος τουλάχιστον όχι και μάλλον ποτέ, δεν δίνω άλλο λεφτά σε τέτοιες αηδίες.

Οι αφίσες πιστεύω θα κάνουν την δουλειά τους ;P

Δημοσ.

Πρέπει να τρυπήσω δύο τοίχους για να το κάνω αυτό.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής:

Η κάθε συσκευή δεν λειτουργεί σε μία συγκεκριμένη αν όχι μία θα έχει κάποιες δικές της συχνότητες λειτουργιάς και τις οποίες λογικά δεν θα χρησιμοποιεί καμμία άλλη συσκευή, όχι του είδους της, για ποιο λόγο τότε να παρεμποδίζει ή να δημιουργεί παράσσιτα στο ρουτερ μ. :mad:

2.4 GHz Wireless γράφει η συσκευή transmitter πάνω της λέει τίποτα αυτό.... έλεος !!! και καθώς έγραφα το μύνημα αυτό είπα για να δω και του ρούτερ τις συχνότητες και είναι ίδιες!!! είναι δυνατόν????

2.400 - 2.483 MHz δηλαδή και αυτή στα 2.4 GHz εκπέμπει έλεος!!!!

Δημοσ.

ναι πολα πραγματα ειναι στα 2.4. το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να αλλαξεις channel στο ρουτερ.δοκιμασε το 1 το 6 και το 11.αν το tv transmitter εκπεμπει σε ολο το φασμα τι να πω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε μου το δοκίμασα και δούλεψε!!! όντως και στα τρία κανάλια στο 11 με το πιο δυνατό σήμα μου έφτιαξες την μέρα ευχαριστώ! :-D:-D:-D

Δημοσ.
Φίλε μου το δοκίμασα και δούλεψε!!! όντως και στα τρία κανάλια στο 11 με το πιο δυνατό σήμα μου έφτιαξες την μέρα ευχαριστώ! :-D:-D:-D

τελος καλα ολα καλα.θα ηταν λιγο παραξενο να δουλευε σε ολο το φασμα η βλακεια της tv.απλα τα καναλια 1 ,6 ,11 ειναι τελειως απομωνομενα το ενα απο το αλλο και δεν πεφτουν καθολου το ενα πανω στο αλλο ενω πχ το 6 με το 7 εχουν καποια κοινα.αν το προβλημα σου ηταν απο αλλα δικτυα τοτε με το network stumbler θα εβλεπες τι καναλι ειναι τα αλλα και πιο πεφτει πανω στο αλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...