Αδμιν Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Σύντομα αγοράζω νεο pc με αυτή τη GPU και επειδή ξέρω ότι η υποστήριξη της ΑΤΙ είναι τραγική ζητώ να μάθω πόσα δεινά θα περάσω μέχρι να καταφερω να έχω Compiz, 3D, OpenGL, Video playback χωρίς προβλήματα ή αν υπάρχει αντίστοιχη από Nvidia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ή αν υπάρχει αντίστοιχη από Nvidia... 9800GTX+ σε λίγες μέρες στα ράφια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Απο προσωπικη εμπειρια που εχω εδω και λιγους μηνες με διαφορες διανομες του λειτουργικου συστηματος linux , ο συνδιασμος με καρτα γραφικων ati ειναι ας τα να πανε στον αγυριστο. Τι να πρωτο θυμηθω; Οτι οποια διανομη και αν ειχα βαλει ειχαν προβληματα σταθεροτητας ( πχ εκει που ακουγα μουσικη εκανε crash το λειτουργικο ). Αν ειναι να βαλεις linux παρε nvidia αλλιως αν χρησημοποιησεις windows μια χαρα θα ειναι η ati. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 μήπως είναι υπερβολή να αγοράζεις τέτοια κάρτα για linux? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Οντως εχει δικιο ο ThReSh , αν θελεις να παιζεις παιχνιδια βαλε windows. Δεν ξερω βεβαια μεσω του wine αν μπορεις να παιζεις συγχρονους τιτλους παιχνιδιων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Υποθέτω ότι ενδιαφέρεται για dual-boot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ποιο dualboot ρε παιδιά;; Τα Windows έφυγαν, linux-only user είμαι. Θέλω δυνατή GPU λόγω Video Editing. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Οκ, λάθος μου :> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apoikos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αδμιν: μακριά από ATI. Προς το παρόν οι drivers της εξακολουθούν να έχουν τρομερές ελλείψεις σε συγκεκριμένους τομείς (π.χ. διάφορα colorspaces στο XV accelerated overlay), τις οποίες κατά πάσα πιθανότητα θα βρεις μπροστά σου αν προσπαθήσεις να ασχοληθείς σοβαρά με video. Καλύτερα να προτιμήσεις λοιπόν μια nvidia κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πάω για nVidia λοιπόν. Επειδή δεν ασχολούμε πολύ με Hardware, η nVidia είναι συμβατή με το Mobo ASUS M3A? ΥΓ. H αλήθεια είναι ότι για κανονική χρήση μια Intel On Board Graphics είναι αρκετή, και το Compiz τρέχει και τα OpenGL παιχνίδια τα παίζεις και έχει και open source drivers... Αλλά για redering θέλουμε κάτι παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Πάω για nVidia λοιπόν. Επειδή δεν ασχολούμε πολύ με Hardware, η nVidia είναι συμβατή με το Mobo ASUS M3A? Απόλυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.