Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη πληκτρολογίου σε notebook

underdawg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Επεσε νερο πανω στο πληκτρολογιο του Fujitsu siemens που εχω και οταν παταω ενα κουμπι πατιεται ταυτοχρονα και το απο κατω...φαντστειτε κατσταστη..μου βγηκε η ψυχη για να γραψω αυτο το ποστ:mad:

Το αφησα 4 μερες να στεγνωσει αλλα τπτ

ξερει κανεις ποσο κοστιζει η αλλαγη πληκτρολογιου?

thanx

Δημοσ.

Πρέπει να έχει μείνει υγρασία στην μεμβράνη του πληκτρολογίου. Δοκίμασε να το βγάλεις και να το στεγνώσεις με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά.

Δημοσ.
Πρέπει να έχει μείνει υγρασία στην μεμβράνη του πληκτρολογίου. Δοκίμασε να το βγάλεις και να το στεγνώσεις με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά.

Πολύ καλή ιδέα αυτή με το πιστολάκι του φίλου, επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τα ειδικά σπρέυ που κυκλοφορούν στην αγορά για καθαρισμό πληκτρολογίου ίσως σε βοηθήσει και αυτό.

Δημοσ.
Πολύ καλή ιδέα αυτή με το πιστολάκι του φίλου, επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις και τα ειδικά σπρέυ που κυκλοφορούν στην αγορά για καθαρισμό πληκτρολογίου ίσως σε βοηθήσει και αυτό.
Εγώ μιά φόρα πού έπεσε νέρο στο πάλιο μου πληκτρολόγιο και άμα πάτουσα ένα κουμπί, ήταν σαν να το κράτουσα πατημένο! δοκιμάσα με ενα σπρέυ καθαρισμού παράκαλω, και ώς διά μαγείας έφτιαξε! αν και είχα αγοράσει καινούργιο!:mad:
Δημοσ.

(Sorry που απανταω αργα.)

Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα με το πιστολακι να φτιαξει και να σταματησει το προβλημα,

αλλα χρησιμοποιησε το με μεγαλη προσοχη. Μην το κρατας πολυ κοντα στην επιφανεια,

ουτε για πολυ ωρα. Υπαρχει κινδυνος να σου λιωσει τις πλαστικες μεμβρανες απο κατω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...