haraldim22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 παιδια πιστευω πως ο υπολογιστης αποθηκευει απο μονος του το ιστορικο των επιτυχων συνδεσεων σε ενα site μαζι με τον κωδικο που χρησιμοποιηθηκε ξερει κανεις που βρισκονται αυτα τα δεδομενα στον υπολογιστη μου και πως μπορω να τα ανακτησω ? σας ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε πληροφορια
Loser Geek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ψαχνεις κατι παραπανω απο το κλασσικο History (Ctrl-H);; Και αν ναι, τι παραπανω; Και τι browser εχεις; (Μια χαρη: βοηθαει πιο πολυ αν οι επικεφαλιδες ειναι πιο αναλυτικες. Αν ολα τα μηνυματα ειχαν τιτλο 'Ερωτηση' 'Απορια' 'Προβλημα' 'Βοηθεια' κλπ δε θα ξεραμε που ειναι ποιο :Ρ)
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Aν έχεις firefox: Τοοls-->Options-->Security-->Saved Passwords-->Show Passwords.
haraldim22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 οσες φορες μπηκα στο site στο οποιο θελω να βρω τους κςδικους ειχα μπει απο τον firefox δοκιμασα και αυτο που μου ειπε ο δευτερος φιλος ,αλλα το θεμα μας ειναι οτι δεν ειχα σωσει τα στοιχεια του λογαριασμου στο pc δεν υπαρχει τροπος να μπορεσς να τα βρω μεσα απο κανενα αρχειο του υπολογιστη μου αυτο ειχε γινει πριν 2,5 μηνες περιπου.απο τοτε εχω να μπω
liopyr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 οσες φορες μπηκα στο site στο οποιο θελω να βρω τους κςδικους ειχα μπει απο τον firefoxδοκιμασα και αυτο που μου ειπε ο δευτερος φιλος ,αλλα το θεμα μας ειναι οτι δεν ειχα σωσει τα στοιχεια του λογαριασμου στο pc δεν υπαρχει τροπος να μπορεσς να τα βρω μεσα απο κανενα αρχειο του υπολογιστη μου αυτο ειχε γινει πριν 2,5 μηνες περιπου.απο τοτε εχω να μπω Αν ήταν site που απαιτούσε ενεργοποίηση, τσέκαρε αν έχει μείνει ακόμα στο mail σου το verification mail που σου είχαν στείλει. Συνήθως αναγράφονται μέσα και τα username/pass
haraldim22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 οχι δεν το εχω το mail της επιβεβαιωσης δυστυχως και τα χρειαζομαι αυτα τα δεδομενα υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει αυτην την αναζητηση στον υπολογιστη μου ? γιατι θεωρω πως ειναι πολυ χαζο να βαλω ανθρωπο να χακαρει το ιδιο μου το pc θα περιμενς καποια απαντηση σας ευχαριστω και παλι
Loser Geek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Ξερω οτι στον IE ειναι το c:\windows\temp αλλα μολις ανακαλυψα οτι δεν ξερω το αντιστοιχο για FF!!!! Εψαξα λιγακι και το πιο παραπλησιο που βρηκα ειναι ο φακελος C:\Documents and Settings\[username]\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[string].default\Cache Τα αρχεια αυτα μπορεις να προσπαθησεις να τα ανοιξεις με τον FF. Καποια ειναι εικονες, καποια ειναι κειμενα, καποια ειναι αρχεια που κατεβασες
haraldim22 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 σε αυτα τα αρχεια παιζει και να βρω τους κωδικους που ψαχνω ? και αν ναι σε τι μορφη θα τα δω αυτα τα δεδομενα ? χρειαζομαι απλα τον κωδικο με τον οποιο ειχα συνδεθει επιτυχως το username το θυμαμαι τον κωδικο δεν μπορω να θυμηθω...
Loser Geek Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Για λογους ασφαλειας, ο κωδικος δε νομιζω να αποθηκευεται αν δεν το εχεις ζητησει εσυ (κατι που δεν εκανες :Ρ) Τα αρχεια που βρισκεις εκει ΥΠΟΘΕΤΩ οτι ειναι προσφατες σελιδες που ανοιξες, και ισως εχουν εκεινες με τις πληροφοριες που ψαχνεις... αλλιως, φοβαμαι οτι εχουν εξαφανιστει για παντα απο τον υπολογιστη σου, εκτος αν καποιος ξερει κατι παραπανω για το πως διαχειριζεται ο ΦΦ τα αρχεια Μπορεις βεβαιως και να χρησιμοποιησεις καποιο προγραμμα σπασιματος για να σπασεις τον κωδικο σου, αλλα δεν ξερω πως χρησιμοποιουνται και φοβαμαι οτι πρεπει να μαθεις μονος σου για τα περαιτερω
haraldim22 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 ακολουθησα την διαδρομη που μου ειπες αλλα οταν φτανω να βρω τα αρχεια δεν μπορω να τα ανοιξω με καποιο προγραμμα...υπαρχει καποιος τροπος να δω το περιεχομενο τους? ξερεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να τα ανοιγει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.