alexos25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 εχω κατεβασει κατι γραμματα (κινουμενα,χρωματιστα κλπ) και θελω να τα ενσωματωσω στο msn και οταν γραφω να βγαινουν αυτα τα γραμματα αντι για τα κανονικα γινεται?πως γινεται?
alexos25 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 οχι δεν καταλαβες.δεν μου τα εχει στειλει καποιος και θελω να τα αποθηκευσω. τα εχω κατεβασει απο το internet και θελω να βαλω στο msn
elena blue Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 οχι δεν καταλαβες.δεν μου τα εχει στειλει καποιος και θελω να τα αποθηκευσω.τα εχω κατεβασει απο το internet και θελω να βαλω στο msn εφοσον εχεις κανει download, πας στο φακελο που τα εχεις αποθηκευμενα, δεξι κλικ, εκτελεση. αν ειναι δεν γνησια της microsoft, θα σε συμβουλευα να τα απεγκαταστησεις, γιατι εχουν πολλους ιους.
Harkon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 μην το παρακάνεις μόνο γι αυτόν που τα διαβάζει είναι πολύ κουραστικά
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 μην το παρακάνεις μόνογι αυτόν που τα διαβάζει είναι πολύ κουραστικά +1. Για αυτό κι εγώ έχω απενεργοποιήσει την εμφάνιση στο MSN. Κάποιοι το παρακάνουν με αυτά τα χαζοχαρούμενα φτάνεις στο σημείο από την πολύ κίνηση να ψάχνεις να βρείς που διάβαζες μές το κείμενο. :mad::whistle::fear::mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.