sarisn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ξέρει κάποιος να μου πει που βρίσκεται το αρχείο με τα Contacts στο MS-Outlook 2003 ή έστω τι extension έχει? Δοκίμασα .pst και .pab που μου είπε ένας φίλος αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν υπάρχει βέβαια κάποιος τρόπος να κάνω export ΜΟΝΟ τα Contacts με βολεύει κι' αυτό. Ευχαριστώ.
Loser Geek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Νομζω οτι εχει καταληξη .wab και βρισκεται καπου στο %Application Data% φακελο
sarisn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ούτε το ένα ούτε το άλλο βρήκα.. μα καλά πόσο μαμάκες είναι οι προγραμματιστές της M$? Να ψάχνω μια ολόκληρη μέρα για να βρω κάτι το οποίο έπρεπε να είναι εύκολα εντοπίσημο... argh...
Loser Geek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εγω το δικο μου μολις τωρα το βρηκα στο C:\Documents and Settings\[username]\Application Data\Microsoft\Address Book Εκτος αν η δικη σου εκδοση χρησιμοποιει αλλο αρχειο
sarisn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εγω το δικο μου μολις τωρα το βρηκα στο C:\Documents and Settings\[username]\Application Data\Microsoft\Address Book Εκτος αν η δικη σου εκδοση χρησιμοποιει αλλο αρχειο Βρήκα το Application Data (ήταν hidden folder...) αλλά μέσα στο Microsoft δεν υπάρχει address book. Τί extension έχει το αρχείο μήπως μπορείς να δεις?
sarisn Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Ώπα... έφαγα φλασιά και μπήκα στο outlook να δω μήπως δεν έχει γίνει κάτι σωστά εκεί. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι πατώντας πάνω στο Βιβλιαράκι για να μου δείξει τα contacts, υπάρχει και άλλη μία επιλογή πάνω δεξιά που γράφει: Show names from the: και από κάτω επιλέγω μεταξύ Contacts και Outlook Address Book αλλά το δεύτερο είναι κενό... φαντάζομαι γι' αυτό δεν βρίσκω τίποτα. Πώς όμως θα βρω το φάκελο Contacts? Υπάρχει μεν ένας στη διαδρομή "C:\Documents and Settings\Username\Contacts" αλλά αναφέρεται στο email που έχω από Hotmail...
Loser Geek Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Well, αν ειναι ετσι, προφανως οι φιλοι σου σου ειπαν σωστες επεκτασεις αρχειων μιας και εθεσα την ιδεα με το %Application Data%, ψαξε τα εκει που σου ειπα.. προφανως πρεπει να τσεκαρεις και το find hidden files and folders στην επιλογη του 'ψαχτηριου' σε περιπτωση που δεν... μπορει η συνδυασμενη γνωση να βρει τη λυση (ισως ακυρη ιδεα αλλα...) μηπως υπαρχει επιλογη για να γινει μετατροπη contacts σε address book?
Freakster Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μα μπορείς να κάνεις export. File >Export. Δεν υπάρχει στο 2003? Πόσο πιο απλό να το κάνουν; Επιλέγεις τις επαφές και extract σε όποια μορφή το θες. Και αν τις θες και σε vcard τσέκαρε το outport - freeware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.