Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΡΑΔΙΟ-CD

alexos25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως λεει και ο τιτλος...

καταρχην εχω nissan almera(αν ειναι κανενας κατοχος ισως να μπορει να βοηθησει)και προσφατα ειχα βαλει να ακουσω 1 cd.το cd αυτο δεν επαιζε και μολις πατησα να βγει , δεν εβγαινε αλλα εκανε εναν ηχο σαν χαλασμενα γραναζια(προφανως προσπαθουσε να το βγαλει αλλα δεν μπορουσε)

μηπως γνωριζει κανεις τιποτα να μην το παω σε κανενα μαστορα και με γδυσει,διοτι απο οτι γνωριζω για να ανοιχτει το cd-player πρεπει να ξηλωθει ολη η κονσολα

Α ξεχασα να πω οτι εχω το μανισιο cd-player

Δημοσ.

Εμενα οταν ειχε το ιδιο προβλημα ενα cd player πατουσα 6-7 φορες το "eject" και με τα πολλα το πεταγε εξω το cd. Αν εχει κολησει το cd ενδιαμεσα του μηχανισμου και της εξοδου, σπρωξτο ξανα μεσα με ενα αλλο cd και ξαναπροσπαθησε να το βγαλεις με τον παραπανω τροπο. Αν παλι δεν μετακινει ουτε χιλιοστο το cd σου προς την εξοδο, τοτε μαλλον δε γλυτωνεις το μαστορα.

ΥΓ. Εγγυηση δεν εχει το cd-player?

Δημοσ.

και πολλες φορες εχω πατησει eject και αλλο cd εχω βαλει μεσα...μεχρι και τσιμπιδακι εχω χωσει αλλα τιποτε:-(

με το κατσαβιδi ισως να φοβηθει και να βγει:-)

το cd player δεν νομιζω να εχει ξεχωριστη εγγυηση.παει πακετο με αυτη του αυτοκινητου..i think

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα μάστορα να βγάλει την oem μαλακία που αποκαλούν radio-cd και αγόρασε μια μάρκα της προκοπής Alpine ,Clarion,Kenwood,Sony. Με γύρω στα 100 ευρώ παίρνεις 10 φορές καλύτερο από αυτό το έκτρωμα που έχει πάνω.Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μετά :-)

Δημοσ.

καλη η ιδεα σου αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι θα χασω καποιες λειτουργιες στην οθονη(δεν θα δειχνει το σταθμο δεν θα παιζει το rds ) + οτι στην κονσολα η αριστερη πλευρα ειναι ολο κουμπακια για το ραδιοφωνο.οποτε ολα αυτα βγαινουν off

θα δω:rolleyes:

Δημοσ.

Πίστεψε με και το άλλο θα έχει παρόμοιες λειτουργίες +τηλεκοντρόλ.Αυτά τα player που σου τρώνε το μισό νταμπλο κανονικά πρέπει να καταργηθούν γιατί κ κακής ποιότητας είναι και χαλάνε και σου καταστρέφουν και όλο το ταμπλό με κουμπιά κα αηδίες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...