petrostr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Έχω Intel Dual Core, Ati Radeon HD 2400 (συνδεδεμένη με TV μέσω HD), 2 GB Ram και... Windows Vista Ultimate 32Bit. Τις τελευταίες μέρες ξαφνικά... κάθε φορά που ανοίγω κάποιο φάκελο που περιέχει Videos με σκοπό να τα αντιγράψω σε αλλό φάκελο κτλ.. μου εμφανίζεται ένα σφάλμα COM Surrogate has stop working! κάποιες φορές βγάλει σφάλμα και ο Explorer των Windows και επίσης μου ανοίγει ένα παράθυρο Problems Reports and Solutions που μου εμφανίζει τις παρακάτω επιλογές: Check for Updates for atimenc.dll Disable thumbnail view in Windows Explorer Uninstall the program tha cause the problem Use the regsrv32 command to unregister atimcenc.dll Σημ. έχω περάσει και νέους Drivers της Ati και πάλι τα ιδια!! Τι φταίει ρε παιδιά?
alex2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν φταίνε οι drivers της κάρτας γραφικών,φταίνε οι codecs σου. Το COM Surrogate χρησιμεύει για την παραγωγή thumbnail των ταινιών σου σε φακέλους που περιέχουν αρχεία video. Συνήθως αυτό το πρόβλημα υπάρχει αν οι codecs σου δεν είναι συμβατοί με Vista. Οπότε κατέβαζε τους καινούριους Xvid/DivX codecs και εγκατέστησέ τους ή εναλλακτικά εγκατέστησε κάποιο codec pack σαν το k-lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.