olga-cvs Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 παιδια το λαπτοπ 8α χαλασει αν τo βαλω πανω στο υφασμα του κρεβατιου ή οχι? (sony vaio FZ sereis) γιατι η μικρη μου αδερφη μου το χαλασε (πιο παλιο μοντελο σονυ) κ τωρα που 8α παρω κενουριο 8ελω να 3ερω αν 8α το σακατεπσει το ριμαδι
Droidlock Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διαβασεις το manual και αν δεν αναφερει τιποτα θα κανεις ενα τηλεφωνο στην Sony για σιγουρια. Προσωπικα θα σου ελεγα να το τοποθετησεις σε σταθερη επιφανεια.
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Η αλλιώς βάλε ένα πρόγραμμα παρακολούθησης θερμοκρασίας και δες εσύ αν και κατά πόσο επηρεάζεται
stauros772000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ρε παιδες....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ....τοσο δυσκολο ειναι να φανταστειτε οτι το υφασμα φραζει τους αεραγωγους εξαερισμου?και οχι μονο....δυσκολευει την απαγωγη της θερμοτητας απο τα πλαστικα μερη του λαπτοπ....και οχι μονο, μπαινουν ινες υφασματος στο εσωτερικο του λαπτοπ και επικαθετε σε σημεια που θερμαινοντε,με συνεπεια να συσωρευεται η θερμοτητα και...πουφ....παειειειει....
clairvoyant Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ρε παιδες....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ....τοσο δυσκολο ειναι να φανταστειτε οτι το υφασμα φραζει τους αεραγωγους εξαερισμου?και οχι μονο....δυσκολευει την απαγωγη της θερμοτητας απο τα πλαστικα μερη του λαπτοπ....και οχι μονο, μπαινουν ινες υφασματος στο εσωτερικο του λαπτοπ και επικαθετε σε σημεια που θερμαινοντε,με συνεπεια να συσωρευεται η θερμοτητα και...πουφ....παειειειει.... Καλά και από τι είναι φτιαγμένα αυτά τα laptop ήθελα να'ξερα; Το 4ετίας Acerάκι μου (centrino p-m 1.6) έχει δουλέψει ατελείωτες ώρες πάνω σε πάπλωμα.. Και έχει περάσει βράδια ολόκληρα πάνω σε φλοκάτη, δίπλα σε άλλο Acerάκι φίλου παίζοντας football manager (του δε φίλου είχε atlhon 64, άκουσον άκουσον). Εντάξει, γενικά δεν είναι καλή πρακτική, αλλά όχι και να καταστρέφεται ο υπολογιστής..
JASONJAM Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ρε παιδες....ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΠΑΝΩ ΣΕ ΥΦΑΣΜΑ....τοσο δυσκολο ειναι να φανταστειτε οτι το υφασμα φραζει τους αεραγωγους εξαερισμου?και οχι μονο....δυσκολευει την απαγωγη της θερμοτητας απο τα πλαστικα μερη του λαπτοπ....και οχι μονο, μπαινουν ινες υφασματος στο εσωτερικο του λαπτοπ και επικαθετε σε σημεια που θερμαινοντε,με συνεπεια να συσωρευεται η θερμοτητα και...πουφ....παειειειει.... Δίκιο έχει και εγώ κάθε φορά που έβαζα το παλιό μου λάπτοπ στο κρεβάτι υπερθερμανόταν και... έκλεινε για να μην γίνει ζημιά
stauros772000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καλά και από τι είναι φτιαγμένα αυτά τα laptop ήθελα να'ξερα; Το 4ετίας Acerάκι μου (centrino p-m 1.6) έχει δουλέψει ατελείωτες ώρες πάνω σε πάπλωμα.. Και έχει περάσει βράδια ολόκληρα πάνω σε φλοκάτη, δίπλα σε άλλο Acerάκι φίλου παίζοντας football manager (του δε φίλου είχε atlhon 64, άκουσον άκουσον).Εντάξει, γενικά δεν είναι καλή πρακτική, αλλά όχι και να καταστρέφεται ο υπολογιστής.. WARNING: το ποστ σου μπορει να ξεγελασει καποιον και να δουλεψει το λαπτοπι πανω σε υφασμα-παπλωμα-φλοκατη(!!!!) και το αποτελεσμα θα ειναι ή να σβηνει λογο υπερθερμανσης,ή να καει, αν δεν εχει τις δικλειδες ασφαλειας που εχουν σιγουρα τα ακριβα λαπτοπια.το δικο σου μπορει να μην καεικε,γιατι ηταν καταχειμωνο και δεν αναψες τα καλορεφερια,αφου ηξερες οτι το ασερ θα ζεστενε ολο το σπιτι με την θερμοκρασια που θα ανεβαζε.... :-)
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 WARNING: το ποστ σου μπορει να ξεγελασει καποιον και να δουλεψει το λαπτοπι πανω σε υφασμα-παπλωμα-φλοκατη(!!!!) και το αποτελεσμα θα ειναι ή να σβηνει λογο υπερθερμανσης,ή να καει, αν δεν εχει τις δικλειδες ασφαλειας που εχουν σιγουρα τα ακριβα λαπτοπια.το δικο σου μπορει να μην καεικε,γιατι ηταν καταχειμωνο και δεν αναψες τα καλορεφερια,αφου ηξερες οτι το ασερ θα ζεστενε ολο το σπιτι με την θερμοκρασια που θα ανεβαζε.... :-) Δε νομίζω πως είχε σκοπό να ξεγελάσει κάποιον. Απλά να ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να γίνει και καμιά έκρηξη αν το τοποθετηθεί σε τέτοια επιφάνεια. Just for the record, και το δικό μου την βγάζει εδώ και μισό χρόνο σχεδόν κάθε βράδυ στο κρεβάτι μου για κανα 4ωρο (gaming/surfing/movies) και δεν είδα καμία διαφορά στη θερμοκρασία από όταν το έχω στο γραφείο (τρέχει διαρκώς το coretemp στο tray). Δεν το προτείνω απλά παραθέτω τη δική μου εμπειρία
dimitris2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 αν το λαπτοπ μπει πανω σε μια βαση οπως αυτη και το βαλω πανω στο κρεβατι δε θα υπαρχει προβλημα, ετσι;
basilis5 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 το προβληαμ δεν ειναι τοσο η θερμοκρασια οσο οτι πανω στο κρεβατι,μαζι με εσενα προφανως που θα κουνιεσαι μπορει να παθει ζημια ο σκληρος
Asskicker Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 παιδια το λαπτοπ 8α χαλασει αν τo βαλω πανω στο υφασμα του κρεβατιου ή οχι? (sony vaio FZ sereis) γιατι η μικρη μου αδερφη μου το χαλασε (πιο παλιο μοντελο σονυ) κ τωρα που 8α παρω κενουριο 8ελω να 3ερω αν 8α το σακατεπσει το ριμαδι Γενικά το χειρότερο που μπορεί να γίνει είναι να υπερθερμανθεί και να κλείσει για λόγους ασφαλείας...
CptBill Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Αν θες να το χρησιμοποιησεις οπωσδηποτε πανω σε κρεβατι, τοποθετησε το πανω σε καποιο βιβλιο με σκληρο εξωφυλλο. Μακραν καλυτερο απο το να βουλιαζει στο στρωμα και να κλεινουν οι θυρες εξαερισμου.
kleidokratwr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2008 το προβληαμ δεν ειναι τοσο η θερμοκρασια οσο οτι πανω στο κρεβατι,μαζι με εσενα προφανως που θα κουνιεσαι μπορει να παθει ζημια ο σκληρος Δηλαδή να απομακρύνω το λάπτοπ απο το κρεβάτι κατα τη διάρκεια του σεξ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.