bablyk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Στο Word 2003: γράφω μια άγνωστη λέξη (π.χ. αποπολυμερισμός) η οποία υπογραμμίζεται με κόκκινη γραμμή. Κάνω δεξί κλικ και την προσθέτω στο λεξικό. Απο εκεί και πέρα αν σε άλλο σημείο του κειμένου γράψω αποπολυμερισμος (χωρίς τον τόνο) ή με άλλο γραμματικό λάθος, το word υπογραμμίζει μεν τη λέξη με κόκκινη γραμμή αλλά με δεξί κλικ δε μου βγάζει σαν προτεινόμενη την λέξη "αποπολυμερισμός" που πιο πριν προσέθεσα στο λεξικό. (Η επιλογή "Να γίνονται προτάσεις" είναι τσεκαρισμένη) Τι λέει η επιστήμη για αυτό? Ευχαριστώ
jtsc21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Στο Word 2003: γράφω μια άγνωστη λέξη (π.χ. αποπολυμερισμός) η οποία υπογραμμίζεται με κόκκινη γραμμή. Κάνω δεξί κλικ και την προσθέτω στο λεξικό. Απο εκεί και πέρα αν σε άλλο σημείο του κειμένου γράψω αποπολυμερισμος (χωρίς τον τόνο) ή με άλλο γραμματικό λάθος, το word υπογραμμίζει μεν τη λέξη με κόκκινη γραμμή αλλά με δεξί κλικ δε μου βγάζει σαν προτεινόμενη την λέξη "αποπολυμερισμός" που πιο πριν προσέθεσα στο λεξικό. (Η επιλογή "Να γίνονται προτάσεις" είναι τσεκαρισμένη) Τι λέει η επιστήμη για αυτό? Ευχαριστώ το εψαξα λιγο αλλα και εμενα το ιδιο συμβαινει...(παντως τη λεξη αποπολυμερισμός δε μου τη βγαζει με κοκκινη υπογραμμιση:-D:-D:-D)
bablyk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Και το πιο περίεργο είναι ότι αν και δεν δίνει πρόταση (σύμφωνα με τα ως άνω) για διόρθωση του σφάλματος (το οποίο επισημάνθηκε), στην περίπτωση που το διορθώσω μόνος μου η επισήμανση εξαφανίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.