Προς το περιεχόμενο

Online ελεγχος

Loser Geek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανοντας μια προσφατη αναβαθμιση στο Zonealarm, ειδα αυτο το λινκ στο σαιτ της Zonelabs... προκειται για ενα online συστημα ελεγχου προβληματων του συστηματος

http://www.iolo.com/sm/freeapp/brands/zonealarm2/

Δεν εχω κανει ποτε τετοιο ελεγχο και δεν ξερω τι ακριβως 'ψαχνει' και εντοπιζει προβληματα. Κατανοω οτι ειναι ενα ειδους εμπορικου τρυκ. Πχ μου βρισκει καποια προβληματα και μετα μου προτεινει ενα προϊόν της εταιρειας για να τα φτιαξω ;)

Δε θα ειχα κωλυμα να το δοκιμασω, αν ηξερα τι ακριβως ψαχνει και οτι δε θα αποκτησει προσβαση σε αλλα αρχεια μου. Κατ' επεκταση δεν ξερω ποση ωρα θα παρει. Λογικα θα πρεπει τα αρχεια που ψαχνει να γινουν upload στο σερβερ τους προκειμενου να γινει ελεγχος... αλλιως, πως γινεται;

Παντως μηπως ξερει κανενας τι ειναι και αν ειναι ασφαλες; και τεσπα αν αποκομισω τιποτα;

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να ανεβάσει αρχεία απλά εσύ κατεβάζεις ένα σαν server και μετά (με την άδεια σου) συνδέεται με το pc! Επίσης έχεις την δυνατότητα να του πεις να ελέγξει ένα συγκεκριμένο αριθμό αρχείων και στα υπόλοιπα να μην έχει καθόλου πρόσβαση :D . Ελπίζω να σε κάλυψα φιλε μου !

Δημοσ.

πολλες εταιριες ασφαλειας εχουν on-line scanning.

Χρησιμοποιουσα μερικες τετοιες μηχανες παλιοτερα κ εσβηνα τυχον βλαβερα αρχεια με manual τροπο.

Ασχετα με την εγκατεστημενη στο pc ασφαλεια, ηθελα να εχω το κεφαλι μου διπλα ησυχο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...