danaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Στέλνω μηνύματα από otenet προς yahoo και καθυστερούν από μερικές ώρες έως και 1-2 ημέρες. Τι κάνουν; Τα μαγειρεύουν; Ή τα ψαχουλεύουν;
accipio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω, αλλά το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μάλιστα ένα μήνυμα έφτασε στον παραλήπτη του ύστερα από 4 μέρες! Γι' αυτό πλέον σε Yahoo στέλνω από άλλο Web Mail λογαριασμό μου.
danaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν ξέρω, αλλά το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μάλιστα ένα μήνυμα έφτασε στον παραλήπτη του ύστερα από 4 μέρες! Γι' αυτό πλέον σε Yahoo στέλνω από άλλο Web Mail λογαριασμό μου. Έχεις στείλει email στην otenet? Σκέφτομαι να τους στείλω σήμερα αύριο...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265748 τελικα η yahoo ή η otenet εχει το προβλημα ;
stefanos_79 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εγω παντως απο οτενετ που εστειλα σε hotmail το εβαλε στα junk mail με καθυστερηση βεβαια
danaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265748 τελικα η yahoo ή η otenet εχει το προβλημα ; Απ' ότι φαίνεται η ΟΤΕΝΕΤ και κανείς δε μιλά...
fantomas3004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το Yahoo.gr το ξέρω καλά εδώ και χρόνια, ποτέ δέν είχε πρόβλημα.
danaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το Yahoo.gr το ξέρω καλά εδώ και χρόνια, ποτέ δέν είχε πρόβλημα. Κι εγώ επίσης. Το χρησιμοποιώ μέσα από thunderbird...
opts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Σχετικά με αυτό που είπες ότι κανείς δεν μιλά.... Δεν ξέρω αλλά φαίνεται ότι πολλοί είναι υπέρ του ΟΤΕ και της OTEnet για κάποιο λόγο Χουντικό είναι το περιβάλλον όταν αναφέρεσαι αρνητικά για τον ΟΤΕ και τις συναφείς επιχειρήσεις Για να φανταστείς Εγραψα 2 σχόλια αποδοκιμασίας για τον ΟΤΕ στο adslgr.com μου τα σβήσανε ως offtopic (ενώ δεν ήταν) Ανέφερα σε ένα άλλο για τον ΟΤΕ και απλά είπα ότι δεν λέω άλλα γιατί τα 2 προηγούμενα μηνύματα μου σβήστηκαν, μου το σβήνουν και αυτό, μου ρίχνουν ποινή και μια μικρο-γελοιοποίηση, πέφτουν και οι γλύφτες των moderators και τους υποστηρίζουν, με λένε εγωκεντρικό και μεμψίμοιρο Οπότε αιτούμαι διαγραφή και αυτοί μου κάνουν ban Τέρμα το adslgr.com για μένα και ούτε το προτείνω σε κανένα άλλον πλέον Αλλά το θέμα είναι ότι άμα φοβάσαι να μιλήσεις γιατί οι mods θα σε κάνουν ban κάθεσαι σα φυτό και βλέπεις τις διαφημίσεις εξιλέωσης «για όλα φταίει ο ΟΤΕ» και λες από μέσα σου μπας και δεν φταίει ο ΟΤΕ, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό προβλημάτων για τους εναλλακτικούς ο ΟΤΕ το προκαλεί Το yahoo.gr το αποφεύγω, αναξιόπιστο και με συχνά προβλήματα είτε καθυστέρησης παραλαβής/αποστολής, είτε account not found. Το αντίστοιχο .com είναι μια χαρά
danaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Σχετικά με αυτό που είπες ότι κανείς δεν μιλά....Δεν ξέρω αλλά φαίνεται ότι πολλοί είναι υπέρ του ΟΤΕ και της OTEnet για κάποιο λόγο Χουντικό είναι το περιβάλλον όταν αναφέρεσαι αρνητικά για τον ΟΤΕ και τις συναφείς επιχειρήσεις Για να φανταστείς Εγραψα 2 σχόλια αποδοκιμασίας για τον ΟΤΕ στο adslgr.com μου τα σβήσανε ως offtopic (ενώ δεν ήταν) Ανέφερα σε ένα άλλο για τον ΟΤΕ και απλά είπα ότι δεν λέω άλλα γιατί τα 2 προηγούμενα μηνύματα μου σβήστηκαν, μου το σβήνουν και αυτό, μου ρίχνουν ποινή και μια μικρο-γελοιοποίηση, πέφτουν και οι γλύφτες των moderators και τους υποστηρίζουν, με λένε εγωκεντρικό και μεμψίμοιρο Οπότε αιτούμαι διαγραφή και αυτοί μου κάνουν ban Τέρμα το adslgr.com για μένα και ούτε το προτείνω σε κανένα άλλον πλέον Αλλά το θέμα είναι ότι άμα φοβάσαι να μιλήσεις γιατί οι mods θα σε κάνουν ban κάθεσαι σα φυτό και βλέπεις τις διαφημίσεις εξιλέωσης «για όλα φταίει ο ΟΤΕ» και λες από μέσα σου μπας και δεν φταίει ο ΟΤΕ, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό προβλημάτων για τους εναλλακτικούς ο ΟΤΕ το προκαλεί Το yahoo.gr το αποφεύγω, αναξιόπιστο και με συχνά προβλήματα είτε καθυστέρησης παραλαβής/αποστολής, είτε account not found. Το αντίστοιχο .com είναι μια χαρά Ακούγονται φοβερά όσα γράφεις φίλε Opts... Αναξιόπιστο μου φαινόταν και μένα το yahoo.gr, τη στιγμή που τα μηνύματα προς αυτό κάνουν μια μέρα να φτάσουν. Σημειώνω, τα μηνύματα που προέρχονται από την ΟΤΕΝΕΤ... Άρα το πρόβλημα δεν είναι της yahoo αλλά της ΟΤΕΝΕΤ; Δεν ξέρω τι να πω. Ακούω βέβαια ότι την υποστήριξη του yahoo.gr την έχει η ΟΤΕΝΕΤ στην Ελλάδα; Είναι αλήθεια; Και έρχομαι στο πιο παράδοξο: Μετά από αλλαγή password στο yahoo.gr, τα μηνύματα από ΟΤΕΝΕΤ έρχονται αμέσως... Δεν είναι παρανοϊκό;
opts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καταρχήν διορθώστε με αν κάνω λάθος (τα προβλήματα του yahoo.gr δεν τα έχω βιώσει ο ίδιος μιας και δεν έχω yahoo.gr email) αλλά το yahoo.gr και τεχνολογικά δεν συμβαδίζει και με τις δυνατότητες του .com (χωρητικότητα για παράδειγμα)
fantomas3004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Καταρχήν διορθώστε με αν κάνω λάθος (τα προβλήματα του yahoo.gr δεν τα έχω βιώσει ο ίδιος μιας και δεν έχω yahoo.gr email) αλλά το yahoo.gr και τεχνολογικά δεν συμβαδίζει και με τις δυνατότητες του .com (χωρητικότητα για παράδειγμα) Εγώ αντίθετα δέν έχω χρησιμοποιήσει .com παρά μόνο .gr για λόγους ευκολίας έχω διαχειριστεί αρχεία πολλών ΜΒ και μπορώ να σου πώ οτι σε θέμα χωριτικότητας οι δυνατότητες του είναι τεράστιες. Δέν υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα σε .gr και .com αρκεί να το έχεις συνηθίσει άν πάς σε τίποτα hotmail ή freemail θα δείς την διαφορά που την μιά μέρα θα σου ανοίγει την άλλη δέν θα σου ανοίγει.
danaos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Κι εγώ επειδή ήμουν πολέμιος του hotmail είχα πάει yahoo.gr. Όμως, επειδή εξακολουθώ να έχω και hotmail, βλέπω ότι δε συγκρίνονται πλέον. Το hotmail ποτέ δε μου κάνει νερά. Αντίθετα το yahoo.gr (ή η οτενετ που ίσως έχει την υποστήριξή του; - ανεξακρίβωτο ) έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά. Αυτενεργεί θα έλεγα. Όποτε θέλει στέλνει, όποτε δε θέλει δε στέλνει...
fantomas3004 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Κι εγώ επειδή ήμουν πολέμιος του hotmail είχα πάει yahoo.gr. Όμως, επειδή εξακολουθώ να έχω και hotmail, βλέπω ότι δε συγκρίνονται πλέον. Το hotmail ποτέ δε μου κάνει νερά. Αντίθετα το yahoo.gr (ή η οτενετ που ίσως έχει την υποστήριξή του; - ανεξακρίβωτο ) έχει αποκτήσει μια ιδιαίτερη συμπεριφορά. Αυτενεργεί θα έλεγα. Όποτε θέλει στέλνει, όποτε δε θέλει δε στέλνει... Για το otenet δέν έχω ιδέα γιατί ποτέ δέν το έχω χρησιμοποιήσει. Η διαφορά μεταξύ hotmail και Yahoo (εννοείται .gr) βρίσκεται στην μνήμη το Yahoo δέχεται απεριόριστα ενώ το hotmail μπουκώνει με το τίποτα πρίν κάν να φτάσει στο 1ΜΒ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.