pkoutsias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Για το θέμα με τον flash player, η έκδοση 9 έχει πρόβλημα με την συμβατότητα με το pulse audio. Για να λυθεί πρέπει να εγκαταστήσεις την έκδοση 10 (δεν το συνιστώ γιατί προσωπικά μου εμφανίζει πολλά προβλήματα) Ή να εγκαταστήσεις από το synaptic το libflashsupport (ή απλά τρέξε sudo apt-get install libflashsupport) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστα, δες και αυτα http://www.pulseaudio.org/wiki/FlashPlayer9Solution https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/pulseaudio/+bug/220759 Καλη επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε γαμώτο , μερικά προβλήματα λύνονται άλλα πάλι εμφανίζονται απο το πουθενά. 1.Εκεί που έχω στρώσει και συνήθισα το ubuntu (όλα τα προγράμματα που χρειάζομαι τα έχω κάνει και δουλεύουν) ξαφνικά κολλάει το screensaver , πατάω alt+ctrl+f1 και αμέσως alt+ctrl+f7 φεύγει το κολλημένο screensaver και με γυρνάει στο gnome , αλλά είναι διαμελισμένα τα παράθυρα ( όταν το ξανακάνει θα ανεβάσω φώτο) και δεν ξεχωρίζεις τπτ. πατάω alt+ctrl+backspace και κάνει restart αντί για logout, μετά το restart το ξανακάνει, πάλι μετά από screensaver, αυτή την φορά δούλεψε το alt+ctrl+backspace. 2.Το άλλο χαζό κάνω restart και τα εικονίδια στις μπάρες εργασιών μπερδεύονται, η κάτω μπάρα δεν εμφανίζει τα προγράμματα που έχω ανοιχτά ,ενώ αν κάνω κλικ στο κενό της μπάρας κάνει μετάβαση στα ανοιχτά προγράμματα. 3.Με τον ήχο πολλές φορές χάνεται στα καλά καθούμενα και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση. 4.Με το amsn το έχω να ξεκινάει μαζί με το pc δεν κάνει ελαχιστοποίηση στο χώρο των ειδοποιήσεων(δίπλα στο ρολόι) και παραμένει και στην κάτω μπάρα εργασιών (χαζό πρόβλημα αλλά αν το έχει δει κανείς ας πει την γνώμη του , δεν με καίει). 5.ο firefox κλείνει στα καλά καθούμενα με το πρώτο σφάλμα που έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Ειδικά στο insomnia το έχω παρατηρήσει , με το που ανοίξω καρτέλα με insomnia με πετάει. Πολλές φορές ενώ είναι ανοιχτό ,πάλι στο insomnia, και κάνω ελαχιστοποίηση με πετάει. 6. Στο ktorrent ξέρει κανείς πως αλλάζω τον default video player , ενώ δουλεύω το smplayer όταν ανοίγω video μεσώ ktorrent μου τα ανοίγει με το totem. Υ.Γ ευχαριστώ για το flash δουλεύουν πλέον σωστά τα video στο youtube με ήχο κανονικά , έχω πετάξει το adobe flash player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 πατάω alt+ctrl+backspace και κάνει restart αντί για logout σωστά το κάνει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 εννοείς οτι αφού κολλήσει κάνει restart και όχι logout?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.