gtroza Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&traveler=0&loccode=EUR|GR|GR048|SALONIKA sorry jim_p δεν πρόσεξα το GIANNITSA ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 To GR040 πρεπει να ειναι το zipcode για τα Γιαννιτσα. Για το Βολο βρηκα με τον ιδιο τροπο οτι ειναι το GR038. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Ναι το βλέπει κανονικά, το θέμα είναι οτι στο utorrent δηλώνω ότι θέλω να βλέπει και να διαβάζει τα αρχεία από τον ntfs δίσκο . Αυτό λέει ότι δεν υπάρχουν , κάτι με τις ρυθμίσεις δηλαδή, ε και όπως έψαχνα έπεσα σε αυτή την φράση και κόλλησα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 με τα flash video τι γίνεται ρε παιδιά , δεν έχω ήχο σε κανένα site με firefox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 δε σου παιζει το flash καθολου;η δεν εχεις ηχο σε flash? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 δεν έχω ήχο σε κανένα βιντεο flash . βλέπω video στο π.χ youtube και ενώ βλέπω το video δεν έχει ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 δοκιμασε να απενεργοποιησεις τον pulseaudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 alsa τα εχω σε καθε επιλογη που υπαρχει στο ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Επιβεβαιωσε μηπως εχει running daemon >pulseaudio -v --check Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 εκανα kill δηλδη > pulseaudio -k --kill συνεχίζω να μην έχω ήχο στα flash αλλά και στο smplayer που το είχα στρώσει με την επιλογή pulse στο audio , δεν έχω ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 θελει απενεργοποιηση και logout , δεν ξερω ποια εντολη κανει απενεργοποιηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 βαλε βιστα πλακα κανω, ειπα να βγαλω το αχτι μου για αυτους που μολις ρωτας κατι για win σου λενε βαλε linux .... :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 γενικα εχεις την δυνατοτητα να ακους ηχο απο 2 διαφορετικες πηγες;; πχ ταυτοχρονα απο vlc και amarok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Στο smplayer με επιλογή στο video x11 και pusle στο audio , έχω ήχο και σωστή εικόνα στα video(με ενεργοποιημένο το compiz) και παράλληλα έπαιζε ο amarok , δεν είχα ούτε έχω ήχο στο youtube και δεν βρήκα καμιά επιλογή. Οτι επιλογή για ήχο υπάρχει στο ubuntu την έχω στο alsa . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ολο προβλήματα συναντώ και απελπίζομαι σιγά σιγά. Έχω ανοιχτό τον firefox και πολλές φόρες στα καλά του καθούμενου κλείνει από μόνος του. Δεν μπορώ ούτε αρχεία να κατεβάσω ,αφού τα κόβει. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι το κάνει ποιο συχνά όταν κάνω ελαχιστοποίηση ,αλλά όχι ι πάντα, μπορεί και εκεί που διαβάζω μια σελίδα να το πετάξει. Το άνοιξα από κονσόλα και μου βγάζει το παρακάτω. > ** Gtk:ERROR:(/build/buildd/gtk+2.0-2.12.9/gtk/gtkplug.c:182):gtk_plug_set_is_child: assertion failed: (!GTK_WIDGET (plug)->parent) Aborted Όταν ανοίγω το youtube βγάζει ένα κατεβατό σφάλματα κάτι για τον ήχο ,αναφέρει πολλές φορές τις λέξεις alsa και pulse π.χ. >error: duplicate affix flag AA in line PFX AA Y 1 error: duplicate affix flag CC in line PFX CC Y 1 error: duplicate affix flag EE in line PFX EE Y 1 error: duplicate affix flag VV in line SFX VV N 2 error: duplicate affix flag NN in line SFX NN Y 3 error: duplicate affix flag XX in line SFX XX Y 3 error: duplicate affix flag HH in line SFX HH N 2 error: duplicate affix flag YY in line SFX YY Y 1 error: duplicate affix flag GG in line SFX GG Y 2 error: duplicate affix flag JJ in line SFX JJ Y 2 error: duplicate affix flag TT in line SFX TT N 4 error: duplicate affix flag RR in line SFX RR Y 4 error: duplicate affix flag ZZ in line SFX ZZ Y 4 error: duplicate affix flag SS in line SFX SS Y 4 error: duplicate affix flag PP in line SFX PP Y 3 error: duplicate affix flag MM in line SFX MM Y 1 error: duplicate affix flag LL in line SFX LL Y 1 ALSA lib pcm_dmix.c:874:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave ALSA lib pcm_dmix.c:874:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave ALSA lib pcm_dmix.c:874:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave ALSA lib pcm_dmix.c:874:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave ALSA lib pcm_dmix.c:874:(snd_pcm_dmix_open) unable to open slave Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.