Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με το ubuntu κοντεύω να το σπάσω

tempes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

-κάνουν διακοπές τα βίντεο με ενεργοποιημένο compiz

-γονατίζει ο firefox όταν έχω πολλές καρτέλες ανοιχτές.

για το δευτερο φταινε τα flash.ΙΣΩΣ καποια στιγμη η ρημαδα η adobe ριξει μια ματια και στο λινουξ να διορθωσει τα δεκαδες των bugs.

υπομονη....

για το πρωτο.οταν λες διακοπες εννοεις τι; παγωνει η οθονη;εχει αργη αποκριση;με ποιο προγραμμα; εχεις περασει κι αν ναι ποιους codecs?με ποια καρτα γραφικων και ποιους drivers..

αυτα τα λιγα...:mrgreen::mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ναι μόλις έβγαλα άκρη για το δεύτερο και με προλαβες.

Λύση : για player δοκίμασα τον smplayer με codecs , video X11 και audio pulse απο τις ρυθμίσεις του smplayer.

Το πρώτο πολύ σπαστικό και έβαλα και την τελευταία έκδοση adobe flash player αλλά τα ίδια

δούλεψε , ευχαριστώ

ωραία ενα ενα λύνονται τα προβλήματα.

βασικά έχω μπερδευτεί , με το smplayer πότε παίζει τα video με κάποιον codec πότε όχι ,πότε με κάποιον άλλο , δεν έχω καταλάβει . το πρόβλημα τώρα είναι στον ήχο , αλλάζω codec για τον ήχο και παίζει , βάζω άλλο video ιδια μορφής και δεν παίζει, ψάχνω ακόμα.

Θυμάστε που είχα κάποτε μια συστοιχία raid και είχα κει μέσα αρχεία που χρειαζόμουν???

Τώρα πλέον δεν υπάρχει το raid και έχω σε έναν 500αρι τα αρχεία μου και τα vista.

Μέσα σε αυτά έχω και τα torrent, κάποια απ αυτά δεν έχουν ολοκληρωθεί και συνεχίζω να τα κατεβάζω απο vista.

Εχω βάλει το utorrent (μέσω wine) που δουλεύω και στα vista άλλα δεν μπορώ να συνεχίσω τα torrent που ήδη έχω.

Γνωρίζετε τίποτα για αυτό??

Από τις πρώτες μέρες που έβαλα το ubuntu δεν κατάφερα να κάνω τα weather screenlets να δείχνουν τον καιρό τις περιοχής μου. Που μπορώ να βρω πιο είναι το zipcode της περιοχής μου???

Για το utorrent βρήκα έναν οδηγό πως να το κάνεις εγκατάσταση στο linux (το έχω ήδη κάνει) , και κάπου λέει

"you cannot choose a NTFS partition becorse it cannot write to it"

δηλαδή δεν μπορώ να δουλεύω κοινόχρηστα τα torrent που έχω ήδη σε ntfs partition???

Για τον καιρο στα Γιαννιτσα: http://www.accuweather.com/world-index-forecast.asp?partner=accuweather&locCode=EUR|GR|GR040|GIANNITSA|&u=1

Για το αλλο με το ntfs δες αν εχεις εγκατεστημενο το ntfs-3g, δες αν εχεις δικαιωματα εγγραφης σαν χρηστης στον παραπανω σκληρο και τελος δες μηπως εγινε κανενας "ασχημος" τερματισμος και αφησανε τα xp το σκληρο ********* και γιαυτο δεν μπορει να γραψει.

Ωραίο το site αλλά ποιο zipcode θα χρησιμοποιήσω δεν βγάζει πουθενά zipcode,

Το ntfs-3g το έχω ,τα αλλά θα τα κοιτάξω.

Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...