chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δεν θα βάλεις τους driver από το πρόγραμμα του μενού αλλά θα κατεβάσεις μέσω synaptic το πρόγραμμα envyng-gtk και θα κάνεις μετά την εγκατάσταση των driver από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 ok φαινεται να δουλεύει ωραία. Να δοκιμάζω compiz ή να το αφήσω έτσι??? Τώρα πλέον την διαδικασία την έμαθα. Με το dmraid έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?? μάλλον πρέπει να κάνω μουντ. η απαντηση που περνω στο dmraid -ay "RAID set "isw_dijdficgde_RAID_Volume1" already active RAID set "isw_dijdficgde_RAID_Volume11" already active" και στο sudo fdisk /dev/mapper/isw_dijdficgde_RAID_Volume1 ή sudo fdisk /dev/mapper/isw_dijdficgde_RAID_Volume11 είναι αυτή. Disk /dev/mapper/isw_dijdficgde_RAID_Volume1: 320.0 GB, 320083329024 bytes 255 heads, 63 sectors/track, 38914 cylinders Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes Disk identifier: 0xfbfefbfe Device Boot Start End Blocks Id System /dev/mapper/isw_dijdficgde_RAID_Volume1p1 * 1 38915 312579072 7 HPFS/NTFS αλλά δεν τον βρίσκω πουθενά στο σύστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δοκίμασε compiz μην το σκέφτεσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 για αρχη ποσταρε εδω το αποτελεσμα απο το ls /dev/mapper και διευκρινησε μας αν ειναι software η hardware raid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 αυτό βγάζει η εντολή αυτή "control isw_dijdficgde_RAID_Volume1 isw_dijdficgde_RAID_Volume11" έχω πει στο πρώτο μου ποστ ότι είναι hardware raid ntfs με windows vista και άπλα θέλω να το δουλεύω και από το ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Καλό είναι να μην παραπληροφορούμε...Και ΑΤΙ έχω και compiz ενεργοποιημένο και κανένα πρόβλημα. Ψάχνοντας στο google και ιδιαίτερα στα forums για linux, τα βρίσκουμε όλα... Κοροιδευτικό σχόλιο ήταν, δεν έγραψα ότι δε γίνεται. Καμμία παραπληροφόρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 2. Ati ε ? Γαμati καλόόόόό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Φαίνονται όλα οκ μέχρι στιγμής. Μένει να δούμε το dmraid. κάποια άλλα κολλήματα που μου παρουσιάστηκαν : 1.στον firefox όταν έχω πάνω από 2 καρτέλες ανοιχτές δυσκολεύετε να σκρολαρει τις σελίδες και γενικά σερνετε . edit : μετά από αυτό κόλλησε όλο το pc όποτε το έκλεισα από το κουμπί 2.στο youtube δεν έχω ήχο Edit : και συνεχίζω να μην έχω 3. τελικά στο τοτεμ με το compiz ενεργοποιημένο κάνει διακοπές στο βίντεο , έχουμε κάτι για αυτό ή να απενεργοποιήσω το compiz?? ριχτε καμιά ιδέα και για αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Για το πρώτο και για γενικά το flash εύθύνετε το flash που στην τωρινή του έκδοση δεν μπορει να συνεργαστεί με το pulseaudio. Για να το διορθώσεις πήγαινε στο μενού Σύστημα>προτιμήσεις> ήχος και άλλαξε τα πάντα στην πρώτη καρτέλα από pulseaudio σε alsa και κανε ένα restart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ήχος οκ σε alsa δεν δούλεψε , έχει επιλογή το τσιπακι μου και δούλεψε εκεί. παρατηρώ ότι στα video στο youtube δεν κάνει διακοπές ενώ στα video από τον δίσκο κάνει διακοπές. συνοψιζουμε . -dmraid. -διακοπές στα video με ενεργοποιημένο compiz -και όταν ανοίγω αρκετές καρτέλες στον firefox γονατίζει το μηχάνημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Για τον firefox δυστηχώς ακόμα υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Για δες ποιά έκδοση έχεις την 3.0.1? Οσο για τα video δοκίμασε κάποιον άλλον player πέρα του totem όπως το vlc, kaffeine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Θα δοκιμάσω mozilla 2 και βλέπουμε. έκανα μια βλακεία και δεν εμφανίζονται οι μπάρες πάνω και κάτω πως μπορώ να τις εμφανίσω πάλι??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Ο δύο είναι ακόμα πιο χειρότερος. Δοκίμασε opera η μείνε στον firefox αλλά πες μου ποιά έκδοση έχεις. Για τα applet πάτα alt+f2 και δώσε gnome-panel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 firefox 3.01 εχω Καλά είσαι απίστευτος εμφανίστηκαν οι μπάρες. Τώρα να βγάλουμε άκρη και με τα άλλα και θα είμαστε κορυφή. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Για τα video με όλους τους player κάνει ακριβώς το ίδιο, εκεί που παίζει κάνει φλασιες , πολύ κουραστικό για τα μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.