nick833 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παντρεύομαι και η Νύφη θέλει να χορέψουμε Ελληνικό τραγούδι. Είπα να της κάνω το χατήρι, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο θα είναι. Θα μου ήταν ευκολότερο κάτι σε ξένο, αλλά.... Λοιπόν Ερωτικό, Χαρούμενο, Ελληνικό και Μπαλάντα. Για πείτε γνώμες Ευχαριστώ!
disqualified Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ριφιφι φιλα με ή καιγομαι γλυκα δεν ειμαι σιγουρος για τους τιτλους
Cristina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Παντρεύομαι και η Νύφη θέλει να χορέψουμε Ελληνικό τραγούδι. Είπα να της κάνω το χατήρι, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο θα είναι. Θα μου ήταν ευκολότερο κάτι σε ξένο, αλλά....Λοιπόν Ερωτικό, Χαρούμενο, Ελληνικό και Μπαλάντα. Για πείτε γνώμες Ευχαριστώ! Εεε! Να μας καλέσεις και μας! Λοιπόν... Αυτή η περιγραφή αμέσως στο μυαλό μου έφερε παλιά τραγούδια, '60ς-'70ς. Και μιας και τότε οι διασκευές ήταν πολύ της μόδας, ίσως η διασκευή του «Happy Together» από τους Blue Rocks, «Παντοτεινά Οι Δυο Μαζί», να σας καλύψει και τους 2. Ή και το πολύ γλυκό και τρυφερό «Γιατί Φοβάσαι (Παρ'το Φεγγάρι Και Καν'το Βέρα μου)» της Μαρινέλλας. Επίσης το «Εσύ», Αντώνης Πολίτης και Τζίνα Σπηλιωτοπούλου. Υπέροχοι στίχοι και πολύ ταιριαστοί για την περίσταση. Το κλασικότατο «Σαν Με Κοιτάς», Γιάννης Φέρτης και Αφροδίτη Μάνου. Το χαριτωμένο «Μικρή και Τριανταφυλλένια» του Δημήτρη Ψαριανού. Μια ακόμη όμορφη διασκευή του «Mama Leone» από τον Θέμη Αδαμαντίδη, «Αγάπησέ Με». Μερικά τραγούδια από τα '90ς που φαντάζομαι όλο και κάτι θα θυμίζουν όμορφο... « »« »« »« »« »« »«Διονύσης Σχοινάς - Συγκοινωνούντα Δοχεία» (ΟΚ, αυτό είναι του 2000... :-P) Κάτι πιο πρόσφατο... «Ανδριάνα Μπάμπαλη - Μαζί Θεός». « »«Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Ο Άγγελός μου» «Άλκηστις Πρωτοψάλτη & Αντώνης Ρέμος - Σ' αγαπώ» «Μιχάλης Χατζηγιάννης - Δεν Φεύγω» « » Τώρα που τα βλέπω, μάλλον δεν είναι όλα εντελώς χαρούμενα, αλλά μπορεί και να σας αρέσουν. Τις ευχές μου για ένα υπέροχο κοινό μέλλον χωρίς δυσκολίες, γεμάτο από όμορφες στιγμές, και πολλή πολλή μουσική!
Harkon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 κάποιος - ονόματα δεν λέμε - έχει κάνει διατριβή στο θέμα να ζήσετε μαν! ρε βάλτε κανά έξαλο να χορέψετε.. με τα κλαψιάρικα όλοι .. ώχου..
pontios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εμείς πάντως είχαμε το "τώρα με άλλονε περνάς της εκκλησιάς την πόρτα" του Πυροβολάκη με το Πορτοκάλογλου. Όλοι οι καλεσμένοι δεν το πιστεύανε. Τρελός χαβαλές.
Sellers Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Χριστίνα την Μόνικα απο τα φιλαράκια μου θύμισες.
Harkon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Χριστίνα την Μόνικα απο τα φιλαράκια μου θύμισες. XAXAXAXAXAAXAXXAXAXAXAXAXAAXXAXAXAXAXA axXAXXAXAXAXAAXXAXXAXAXAXAAX κατηγοριοποιημένα με τραγουδιστή, έτος, κτλ...
antonl Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 [...]ρε βάλτε κανά έξαλο να χορέψετε.. με τα κλαψιάρικα όλοι .. ώχου.. Κάτι τέτοιο θα είχες στο μυαλό σου κι εσύ ε; Να ζήσετε
Cristina Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 κάποιος - ονόματα δεν λέμε - έχει κάνει διατριβή στο θέμα να ζήσετε μαν! ρε βάλτε κανά έξαλο να χορέψετε.. με τα κλαψιάρικα όλοι .. ώχου.. Έλα μωρέ... Διατριβή... 5 τραγουδάκια είπα... Χριστίνα την Μόνικα απο τα φιλαράκια μου θύμισες. Τί κάνει η Μόνικα; Δεν βλέπω φιλαράκια. Αυτός ο Ρόκκος έχει κομματάρες όμως... Κι αυτά τα σχόλια στο video... Μιας και λέμε για τον Στέλιο Ρόκκο, ένα πολύ όμορφο και αγαπημένο μου, αν και δεν είναι μπαλάντα, αλλά είναι πολύ γλυκό και χαρούμενο, είναι το «Εγώ κι Εσύ». (στίχοι) Εγώ κι εσύ, σου το 'χα πει από την πρώτη τη στιγμή, θα 'μαστε μαζί ό,τι κι αν συμβεί, όλος ο κόσμος κι αν χαθεί Επίσης, « » από Ζιγκ-Ζαγκ. Πολύ δυνατός ερωτικός στίχος... Κι επειδή υπάρχουν τόσες χιλιάδες επειδή για να σου πω και μόνο στα χέρια σου νιώθω ατόφιος εγώ κι όπου κι αν ψάξω στου μυαλού μου τις γωνιές εσένα θα βρω Γι' αυτό σ' αγαπώ...
Sellers Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Τί κάνει η Μόνικα; Δεν βλέπω φιλαράκια. :confused: Επίσης μπορείτε να βάλετε την διασκευή του προσκλητηρίου απο το Πλοκάμι του Καρχαρία... Ενδεικτικά: ''Το προσκλητήριο, που μου 'πεσε απ'τα χέρια όχι δεν γίνεται, it's impossible... Εσύ που μου'ταζες τον ουρανό τ'αστέρια τώρα στο γάμο σου φάε σκατά...''
nick833 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Βρήκατε ευκαιρία και για χαβαλέ. Μ' αρέσει! Χριστίνα ευχαριστώ και για τις ευχές. Ακόμη δεν μπορώ να αποφασίσω, αλλά αν ήταν καθαρά δική μου η επιλογή θα πήγαινα σε ξένο. Ποιο από όλα που έχω στο μυαλό μου; Μάλλον το The Power Of Love από Frankie Goes To Hollywood! Δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια σημεία από τους στοίχους, αλλά μ' αρέσει πολύ και έχει μέσα τα 3 αγαπημένα μου όργανα, ηλ. κιθάρα, βιολί και πιάνο!!!
-WISE- Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2008 το φιλα με απο ριφιφι οπως ειπε και ο φιλος ειναι η πρωτη επιλογη που μου ρθε στο μυαλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.