GreekFirethrowt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 παρότι βάζω το cd δεν κάνει τίποτα και όταν πατάω στο εικονίδιο λέει να βάλω το σωστό cd και να ξαναδοκιμάσω αλλά βάζω το σωστό cd ! τι συμβαίνει ; ΥΓ : Αυθεντικά είναι και τα δύο . Παίζει ρόλο που είναι γρατσουνισμένα ;
Balourdos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Συνηθως, (αν οχι 100%) αυτο το μυνημα αναφερεται σε αντιγραφο παιχνιδιου που δεν εχει γινει crack. Αν παντως ειναι αυθεντικα οπως λες (αμφιβολο για μενα και χωρις παρεξηγηση, αποψη μου) και γρατζουνισμενα, το πιθανοτερο ειναι να σου βγαζε κατι σαν "cyclic redundancy check" μυνημα λαθους η παρεμφερες. Αν οντως δεν παιζουν επειδη ειναι γρατζουνισμενα, η αποψη μου περισσευει.
LuxJaja Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Balourdos μην είσαι και τόσο επιθετικός. υπάρχει ένα γνωστό θεματάκι με το medieval 2 που άμα έχεις εγκαταστήσει daemon tools ακόμα και αυθεντικό να είναι δεν παίζει. μπορεί να έχει πάθει αυτό. (άν όντως είναι αυθεντικά) σ.σ. μία σειρά όπως η Tota War ελπίζω να είναι αυθεντικά!!! :-D:-D
GreekFirethrowt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 μπορείτε να μου εξηγήσετε τι είναι ένα deamon tool ώστε να το κάνω unistall ? κατεβάζω διάφορα πράματα κατά καιρούς .
LuxJaja Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 είναι ένα πρόγραμμα για να τρέχεις εικονικούς δίσκους. επίσης την ίδια δουλειά κάνει και το Alcohol. δες αν έχεις περάσει τίποτα από αυτά.
GreekFirethrowt Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 μπα όχι . ΥΓ : cannon locate the cd rom λέει .
LuxJaja Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δοκίμασε να το τρέξεις σε κανένα φίλο τότε μήπως τα cd είναι βλαμμένα.
Black wolf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Και εμενα μου βγαζει αυτο το μνμ σχετικα με προγραματα οπως το deamon tools.Τα εσβησα και τα 2 προγραμματα που ειχα αλλα και παλι μου το βγαζει...Μπορει να βοηθησει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.