Yperaspisths Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εδω και σχεδον 2 μηνες εχω μετακομισει σε νεα πολυκατοικια και απο την πρωτη στιγμη εχω κανει αιτηση μεταφορας της γραμμης.Η πολυκατοικια ειναι καινουργια,αλλα εχει γινει προεγκατασταση και ο μηχανικος εχει παει τα σχεδια στον Οτε.Οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι να ερθουν οι υπαλληλοι του Οτε,να κανουν μελετη και να σκαψουν για να βαλουν τα καλωδια Περιμενω ηδη 2 μηνες και σημερα επικοινωνησα με ενα υπαλληλο του Οτε. Οταν τον ρωτησα οτι περιμενω ηδη 2 μηνες(περιμενουν και οι υπολοιπες 8 οικογενειες της πολυκατοικιας) και οτι πρεπει να μπει καποια στιγμη το τηλεφωνο και η συνδεση στο ιντερνετ εκεινος αποκριθηκε με ειρωνικο υφακι ''τωρα ειμαστε σε διακοπες και απο τον Σεπτεμβριο θα τα ξαναπουμε''. Δηλαδη εγω θα πρεπει να περιμενω 6 μηνες+ για να βαλω τηλεφωνο σπιτι μου?(η πολυκατοικια ειναι στο Κορωπι και εχει προεγκατασταση και ο στυλος του Οτε ειναι 10 μετρα πιο κατω) Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να κανω κατι για να επισπευσω τις διαδικασιες. Δεν ειναι δυνατον στο 2008 να περιμενω 6 μηνες για να βαλω τηλεφωνο εντος Αττικης. Στην ουγκαντα ζουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 πρήξιμο καθημερινό...δεν γίνεται αλλιώς...
random Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να κανω κατι μια καλή αρχή ειναι να μην γίνεις πελάτης τους αν ειναι απαραίτητες οι εργασίες τους -τα καλωδια οτε- για να συνδεθεις με αλλον πάροχο, ατυχία, θα περιμένεις, αλλα μολις το κάνουν την άλλη μέρα κάνεις αίτηση σε εναλλακτικό. για μπόνους λουκουμάκι, μπορεις να πείσεις και τις αλλες 7 οικογένειες να κάνουν το ίδιο, φωτογραφηθήτε όλοι μαζί, και στείλτε μια αποχαιρετηστήρια καρτ ποστάλ στα κεντρικά στο Βερολίνο
gtsamour Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δυστυχώς είναι απαραίτητο να βάλει ο OTE καλώδια για να μπορέσουν να τον χαιρετήσουν και να πάνε αλλού. Χθές είδα κάπου μι διαφήμηση και έλεγε με μεγάλα γράμματα.... "Με την αξιοπιστία του ΟΤΕ" για Connex ήταν ή κάτι τέτοιο. Για καλό το γράφουν αυτό σκέφτηκα.... Εμείς (τρία διαμερίσματα) τον έχουμε χαιρετήσει ομάδικώς εδώ και καιρό, όχι μόνο για τίς καλύτερες τιμές της forthnet και των άλλων αλλά και έτσι για το νταβατζηλίκι τόσων ετών.
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Το θέμα είναι ότι το ιδιόκτητο που τόσο το διαφημίζουν στην συγκεκριμένη περίπτωση παίρνει το μπούλο.Ποιό ιδιόκτητο ΟΕΟ?Κουφάλα ΟΤΕ καλά έκαναν και την πούλησαν την κωλοεταιρία στους γερμανούς.Να δούμε πότε όπως θα απολύσουν και κάτι λαμόγια σαν τον παραπάνω που σου μίλησε...Στείλε μια καταγελλία σε ΕΕΤΤ, δεν χάνεις κ τίποτα..
Vamire666 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εδω και σχεδον 2 μηνες εχω μετακομισει σε νεα πολυκατοικια και απο την πρωτη στιγμη εχω κανει αιτηση μεταφορας της γραμμης.Η πολυκατοικια ειναι καινουργια,αλλα εχει γινει προεγκατασταση και ο μηχανικος εχει παει τα σχεδια στον Οτε.Οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι να ερθουν οι υπαλληλοι του Οτε,να κανουν μελετη και να σκαψουν για να βαλουν τα καλωδια Περιμενω ηδη 2 μηνες και σημερα επικοινωνησα με ενα υπαλληλο του Οτε. Οταν τον ρωτησα οτι περιμενω ηδη 2 μηνες(περιμενουν και οι υπολοιπες 8 οικογενειες της πολυκατοικιας) και οτι πρεπει να μπει καποια στιγμη το τηλεφωνο και η συνδεση στο ιντερνετ εκεινος αποκριθηκε με ειρωνικο υφακι ''τωρα ειμαστε σε διακοπες και απο τον Σεπτεμβριο θα τα ξαναπουμε''. Δηλαδη εγω θα πρεπει να περιμενω 6 μηνες+ για να βαλω τηλεφωνο σπιτι μου?(η πολυκατοικια ειναι στο Κορωπι και εχει προεγκατασταση και ο στυλος του Οτε ειναι 10 μετρα πιο κατω) Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μπορω να κανω κατι για να επισπευσω τις διαδικασιες. Δεν ειναι δυνατον στο 2008 να περιμενω 6 μηνες για να βαλω τηλεφωνο εντος Αττικης. Στην ουγκαντα ζουμε? Φιλαρακι σορι που θα στο πω αλλα μην περιμενεις να στο βαλουν ουτε σε 6 μηνες!!! Λοιπον το δικο μου στορι με τον ΟΤΕ ξεκινησε πριν 13 μήνες!!! Με προεγκατεστημενες γραμμες ομως κανω την αιτηση να με συνδεσουν αφου καποτε ειχαμε μετακομησει απο το σπιτι μας για ενα μεγαλο χρονικο διαστημα το ειχαμε αποσυνδεσει! Λοιπον και αφου κανω την αιτηση μου λεγανε παρτε τηλ την αλλη εβδομαδα την παρα αλλη κλπ κλπ...μετα απο 3 εβδομαδες μου δινουν ενα τηλ. να παρω για αριθμοδοτηση επερνα εκει και δεν το σηκωνε κανεις τι στα γραφεια του οτε πηγα τι στα κεντρικα πηρα τιποτα απολυτος επρεπε να περνω σε αυτο το number!!! Μετα απο 2 μηνες και κατι απο την αρχικη αιτηση εψαχνα για καποιον αλλο παροχο καπουτ ολοι και ολες η εταιριες θελανε να εχεις τηλ οτε η ΜΟΝΗ που ΜΠΟΡΟΥΣΕ ηταν η τρομερη εταιραι ΟΝ TELECOMS!!!! Κανω αιτηση λοιπον στην παρα πανω εταιρια και μου λενε πως σε 20 εργασημες ημερες θα με συνδεσουν προχωραει η παραγγελια λοιπον δινω 35 ευροπουλα για το κοστος της νεας γραμμης και αλλα 65 για τον εξοπλησμο!!! Λοιπον το τηλ δεν μου το βαλανε πΟΤΕ εκανα και καταγγελια τιποτα!!! Εφοσον δεν ειχα ουτε ιντερνετ ουτε τηλ πηγα εκανα συνδεση adsm για να εχω ιντερνετ.. Μετα απο 11 μηνες απο την αρχικη προσπαθεια λεω κατσε να παρω κανα τηλεφωνο να δω με τον οτε τι εγινε μου λενε με τελειος φισιολογικο και χαρουμενο τροπο πως την ερχομενη τεταρτη 9 με 1 θα ερθουν να μου το συνδεσουν πραγματικα ηθελα να τον βρισω τον τυπο αλλα απο την αλλη χαρικα και ολας και λεω αστο.... Αυτα απο μενα μετα απο 12 μηνες καταφερα να βαλω τηλέφωνο και να χασω και συνολικα 100 ευροπουλα!!! ΕΛΛΑΔΑΡΑ μου ολε!!! Υ.Γ Και εγω απο αθηνα ειμαι νεα φιλαδελφεια :-D:-D Υ.Γ 2 ΥΠΟΜΟΝΗ ΦΙΛΟΣ
poulinos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 οτι ο στυλος του οτε ειναι λιγο πιο κατω δεν παιζει ρολο.επιδη εισαι πολυκατοικια θα τραβηχτει νεο καλωδιο απο καπου για να δωθει στο εσκαλιτ σου(κατανεμητη απευθειας)δηλαδη κανα σκαψιμο απο καφαο μεχρι σπιτι σου βλεπω.αν ιταν καμια μεζονετα ναι θα επερνες απο το βοχ στην κολωνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.