Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Η/Υ

Giorgos3924

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ευχαριστώ!

Άντε να δούμε πόσο εξυπηρετική είναι η ACS... :P

Μάκαρι να το χάρεις το σύστηματακι σου! και εγώ πέριμενω να έρθει της αδέρφης μου:-)
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όλο το hardware εγκαταστάθηκε με επιτυχία!!! :D

έκανα και ένα format το pc που το χρειαζόταν και μέχρι τώρα όλα φαίνονται οκ εκτός απο την υψηλή θερμοκρασία της κάρτας γραφικών...

gpu.bmp

http://c.imagehost.org/download/0184/gpu.bmp

Πώς μπορώ να ανεβάσω λίγο τις στροφές του ανεμηστήρα της GPU για καλύτερη ψύξη?

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι το rivatuner

όταν θα εγκατασταθεί θα έχει 2 βελάκια που αναβοσβήνουν..στο κάτω βελάκι επιλογή system settings..

Στο πάνω βελάκι κ επιλογή το harware monitoring μπορείς να βλέπεις θερμοκρασία..

Αν δεν ανοίγει το fun τότε δοκίμασε στο πάνω βελάκι κ στην επιλογή low system tweaks..έτσι τουλάχιστον δουλεύει στην 3870χ2..

Προσοχή..το rivatuner έχει ένα ελάττωμα..μερικές φορές ενώ το έχεις βάλει στο auto αυτό παραμένει στο direct (δηλαδή π.χ. 50% του ανεμιστήρα κ μπορεί να κάνεις ζημιά στην κάρτα)

Δημοσ.
Όταν λές ζημια στην κάρτα τί ενοείς??

να καεί ο ανεμηστήρας?

Δεν καίγεται και τόσο εύκολα! απλώς μείωνεται ο χρόνος κάλης λειτούργιας(χρόνος ζώης αναμίστηρα) δες ενα κούτι απο κάποιο ανέμιστηρακι λέει πόσες ώρες έχει κάλη λειτούργια ο ανέμιστηρας.
Δημοσ.

εκει που γραφει customize (διπλα του εχει ενα βελακι, πατα το) και επειτα πατα στο εικονιδιο που δειχνει μια καρτα γραφικων ;) (δεν θυμαμαι τι γραφει εκει ακριβως) και επειτα θα σου εμφανιστει αυτο ;)

Δημοσ.

Αυτό το παράθυρο δεν το εμφανίζει...

Τα εικονίδια που βγάζει είναι αυτά

1_10.jpg

Πάτησα και τα 4 και δεν το βγάζει αυτό το παράθυρο που λες....

Δημοσ.
Όταν λές ζημια στην κάρτα τί ενοείς??

να καεί ο ανεμηστήρας?

Όχι..εννοώ να καεί η κάρτα..η δικά μου έχει φτάσει μέχρι τους 117 βαθμούς ενώ έπαιζα assassin's creed και το fun είχε γυρίσει στο direct control (ξέρω πολύ καλά πως το είχα βάλει στο auto)..ευτυχώς για μένα η κάρτα μου δεν έχει το παραμικρό..

Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την επόμενη έκδοση του rivatuner που θα υποστηρίζει κ την κάρτα σου..

Δημοσ.

Κατάλαβα...

Δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα/τρόπος????

Πάντως εδώ και μισή ώρα παίζω Medal of Honor Airborne όλα Full και τα επίπεδα θερμοκρασίας δεν κουνίθηκαν...

Δημοσ.
Πάντως εδώ και μισή ώρα παίζω Medal of Honor Airborne όλα Full και τα επίπεδα θερμοκρασίας δεν κουνίθηκαν...

Αν δεν έχεις πρόβλημα με το gaming άσε την κάρτα στην ησυχία της..κάτι παραπάνω θα ξέρει η ati που δεν της έβαλε καλύτερο fun..

Υπάρχει κ το atitool το οποίο δεν έχω ιδέα πως λειτουργεί, αν θέλεις ψάξε το..με προσοχή στις ρυθμίσεις..

Δημοσ.

Θα δοκιμάσω και το crysis που νομίζω οτι αυτή την εποχή είναι το πιο απαιτητικό παιχνίδι περίπου...

άν και το medal of honor airborne είναι περίπου το ίδιο.

Θα μπορούσαμε να ελέξουμε το fan με ηλεκτρονικό τρόπο (εξωτερική τροφοδοσία), αλλα καλύτερα ας χαρούμε την κάρτα κανα χρόνο και μετά πειραματιζόμαστε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...