nice_kid Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Γεια σας και συγνωμη για την ενοχληση.ηθελα να ρωτησω μηπως εχει καποιος κανει την εγκατασταση στο alone in the dark 5 και μπορει να με βοηθησει βημα-βημα να το εγκαταστησω και εγω γιατι δεν μπορω να το εγκαταστησω? Βεβαια αντιγραφο εχω του παιχνιδιου + οχι το οriginal.Ευχαριστω πολυ...
chill Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δεν παίζει αντιγραφή το alone in the dark για την ώρα τουλάχιστον. Μονόδρομος η απόκτηση γνήσιου. 30 ευρώ η απλή έκδοση στο Πλαίσιο, 37 η limited, εγώ κουράστηκα να περιμένω αύριο πάω να το χτυπήσω .
^NaST^ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Εγώ το έχω αντιγραμμένο και παίζει. Έχει βγει crack. Αν ψάξεις λίγο θα το βρεις.
nice_kid Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τελικα το παρηγγειλα ON-LINE απο το πλαισιο 37.00euro και ξεμπερδεψα.Την limited edition βεβαια και τερμα.Οχι θα κατσω να σκασω με το να μου βγαινει ο πισινός ψαχνωντας δεκαδες sites για να βρω 1 crack ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ το αντιγραφο...
infidel Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δεν υπάρχει crack ακόμα (25/7/08). Όποιος λέει ότι το έχει σπασμένο λέει μαλ.... End of story.
Arioch79 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2008 Δεν υπάρχει crack ακόμα (25/7/08). Όποιος λέει ότι το έχει σπασμένο λέει μαλ.... End of story. True story. Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τις πωλήσεις του παιχνιδιού σε αντιστοιχία με τίτλους παρόμοιας δυναμικής, ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα που η πειρατεία λογισμικού φτάνει το 70%. Επί της ουσίας, θα το χτυπήσω κι εγώ, αλλά την απλή έκδοση. Βέβαια το έχει κράξει η πλειοψηφία των game review sites, αλλά ως fan των survival horror που η τελευταία κυκλοφορία της προκοπής ήταν το silent hill 4, πιστεύω ότι θα του συγχωρέσω το προβληματικό gameplay. Όσον αφορά το κλείδωμά του, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να σπάσει. Ας μην ξεχνάμε τις περιπτώσεις starforce και steam.
ksaplostra Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Νομίζω έχει βγει work around αλλα και πάλι μούφα είναι το game φιλε...Μισοτελειωμένο..στο πνεύμα τις εποχής τον μονόφθαλμον game..
chill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δεν είναι τόσο τραγικό το game όσο το παρουσιάζουν. Σαφώς και δεν είναι κάτι εξαιρετικό, εγώ απλά θα το χαρακτήριζα προβληματικά ιδιαίτερο. Εισάγει πολλά στοιχεία προσπαθώντας να κάνει το ΜΠΑΜ χωρίς να καταφέρνει και αυτό σου αφήνει μια περίεργη αίσθηση.
overclockerd Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 True story.Πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τις πωλήσεις του παιχνιδιού σε αντιστοιχία με τίτλους παρόμοιας δυναμικής, ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα που η πειρατεία λογισμικού φτάνει το 70%. Επί της ουσίας, θα το χτυπήσω κι εγώ, αλλά την απλή έκδοση. Βέβαια το έχει κράξει η πλειοψηφία των game review sites, αλλά ως fan των survival horror που η τελευταία κυκλοφορία της προκοπής ήταν το silent hill 4, πιστεύω ότι θα του συγχωρέσω το προβληματικό gameplay. Όσον αφορά το κλείδωμά του, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να σπάσει. Ας μην ξεχνάμε τις περιπτώσεις starforce και steam. Ασέ, αναγκάζομαι να τερμάτιζω το Silent hill 4 ξανά και ακόμη ενα κάλο ending δεν έκανα, και εμένα με βλέπω να αγοράζω το Alone in the dark 5:p
nice_kid Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Παιδια γεια σας και παλι, εχω κολλησει σε αυτο το ρημαδι το σημειο ξερετε πως μπορω να περασω αυτην την καταραμενη πορτα? φτιαχνω την μολότοφ και μολις την πεταω στο αραχνοτετοιο δεν του καρφωνεται η μολοτοφ στην τριχα του-επανω του πεστε το οπως θελετε.Μπορει να μου πει καποιος πως το εχει περασει αυτο το σημειο βημα-βημα? Ολα τα σκουληκια τα εχω εξουδετερωσει κ εχω ευτυχως μονο αυτο και την φωλια του στο βαθος.Σας ευχαριστω πολύ...
liberostelios Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Ασέ, αναγκάζομαι να τερμάτιζω το Silent hill 4 ξανά και ακόμη ενα κάλο ending δεν έκανα, και εμένα με βλέπω να αγοράζω το Alone in the dark 5:p Αν θες καλό Horror παιχνίδι παίξε Penumbra Overture και Penumbra Black Plague... Εξαιρετικά!
nice_kid Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Παιδιά γεια σας, εχει τελειωσει κανεις το Alone in the Dark 5? Exω καψει ολες τις ριζες και τις 27, πηγα στην συνεχεια οπως βλεπετε στην Εικονα 1 να δω τι με περιμενει και δεν ξερω πως να βρω την μυστικη εισοδο.Η οραση μου εχει ενισχυθει στο 100/100 και δεν ξερω πως να μπω μεσα.Ξερει κανεις να με βοηθησει να το τερματισω? Λιγο θελω ακόμα... Ευχαριστω.
nice_kid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2008 Τέλος το παιχνίδι... το τερμάτισα επειτα από πολλές ωρες παιχνιδι καθε μερα ολη μερα.Μεσα σε 6 μερες.Τωρα για καποιον που δουλευει και δεν διαθετει τον αναλογο χρονο,σιγουρα θα του παρει παραπανω χρονο πολύ παραπανω.Αλλά το τελος ειναι τοσο απογοητευτικό και ξενέρωτο που μιλάμε βγαινω εξω απ'τα ρουχα μου.Με αριστο το 10 το παιχνιδι παιρνει 10 γενικά,αλλα στο τελος παιρνει 1' με τόνο λόγο μεγαλης απογοητευσης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.