Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δεν ξέρω αν το καταλάβατε παιδία αλλά ο ''pcexpert'' έκανε το πόστ και σας έγραψε στα καρβουνιασμένα @@κια του γιατί αυτοί που έχουν απαντήσει (και εγώ μέσα) τι νομίζεις ότι έχουν κάνει?
MixalisX Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 γιατί αυτοί που έχουν απαντήσει (και εγώ μέσα) τι νομίζεις ότι έχουν κάνει? σωστα αλλά ρε συ, όταν ο ιδιος ο ενδιαφερόμενος δεν κάνει τον κοπο να μπει και να δωσει στοιχεία το θέμα η ψοφάει η παίρνει στην προκειμενη περίπτωση την κατηφορα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ναι και σε άλλο topic ζητάει βοήθεια για αναβάθμιση, δίνοντας άλλα specs από αυτά που έδωσε σε αυτό...ναι σου λέω τον πιστεύουμε
user12 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 σωστα αλλά ρε συ, όταν ο ιδιος ο ενδιαφερόμενος δεν κάνει τον κοπο να μπει και να δωσει στοιχεία το θέμα η ψοφάει η παίρνει στην προκειμενη περίπτωση την κατηφορα... Αφου τον εχουν παρει ολοι στο ψιλο. τι να βγει να πει? Ο Λιακοπουλος ειχε δικιο τελικα για τα νεφελιμ.
assassins greed Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Ναι ρε παιδια ενταξει αλλα που κολαει ο λιακοπουλοs με τoυs νεφελιμ????
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2008 Απαιτώ από όλους μηδενός εξαιρουμένου,να δείξετε σοβαρότητα και να μην ειρωνεύεστε τον νέο χρήστη που μας κατέθεσε το πρόβλημά του. Εάν εσάς σας έπαιρνε φωτιά το σπίτι εν ώρα ύπνου,και παθαίνατε εγκαύματα τρίτου βαθμού στα γεννητικά σας όργανα,τι θα κάνατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.