micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Το δοκίμασα..η μετατροπή είναι πολύ γρήγορη αλλά δυστυχώς δεν δείχνει καν τους υπότιτλους....μήπως κάνω κάτι λάθος?το file name είναι ίδιο με της ταινίας...λογικά δεν θα έπρεπε να τους δείχνει? Τώρα μας κάνει το δύσκολο. Στα δεξιά στο πρόγραμμα έχει ένα τμήμα που λέει "Position the Subtitles. Δοκίμασε να αλλάξεις το νούμερο από 470 σε 380-430 να δεις μήπως βγαίνουν πολύ χαμηλά και εκτός οθόνης. Κάτι άλλο, στο τηλεκοντρόλ έχει νομίζω ένα κουμπί για εμφάνιση υποτίτλων, μήπως πρέπει να το πατήσεις για να τους εμφανίσει; (λέω εγώ τώρα).
tornados Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Τώρα μας κάνει το δύσκολο.Στα δεξιά στο πρόγραμμα έχει ένα τμήμα που λέει "Position the Subtitles. Δοκίμασε να αλλάξεις το νούμερο από 470 σε 380-430 να δεις μήπως βγαίνουν πολύ χαμηλά και εκτός οθόνης. Κάτι άλλο, στο τηλεκοντρόλ έχει νομίζω ένα κουμπί για εμφάνιση υποτίτλων, μήπως πρέπει να το πατήσεις για να τους εμφανίσει; (λέω εγώ τώρα). Tο κουμπί το έχω πατήσει..έχει on/off ειναι οκ...συγνώμη αν σε ζαλίζω αλλα υπάρχει και άλλο format υπότιτλων σε μορφή εικόνας??Το sub ενώ λέει οτι το υποστηρίζει δεν μου τους δείχνει
micos000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Ναι, υπάρχει και άλλη μορφή sub αλλά είναι κι εκείνη σε μορφή κειμένου. Αν σώσεις με το subtitle wordshop σε μορφή DVD Subtitle. Δοκίμασε κι αυτό και όχι, δεν με ζαλίζεις. Για την ακρίβεια ενδιαφέρομαι για την συσκευή από ebay αλλά αν δεν δείχνει Ελληνικά, τότε είναι μου είναι ολίγον τι άχρηστη.
tornados Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ναι, υπάρχει και άλλη μορφή sub αλλά είναι κι εκείνη σε μορφή κειμένου. Αν σώσεις με το subtitle wordshop σε μορφή DVD Subtitle. Δοκίμασε κι αυτό και όχι, δεν με ζαλίζεις. Για την ακρίβεια ενδιαφέρομαι για την συσκευή από ebay αλλά αν δεν δείχνει Ελληνικά, τότε είναι μου είναι ολίγον τι άχρηστη. Ελληνικά βλέπω σε Avi είτε ενσωματωμένους είτε με εύκολη ενσωμάτωση, το πρόβλημα είναι στα mkv με HD ανάλυση (δεν τα κάνω avi γιατί θα χάσουν σε ποιότητα και είναι χρονοβόρο).Δεν καταλαβαίνω όμως γιατι δεν δείχνει τους sub.Αφού υποτίθεται ότι τους υποστηρίζει.
MaTRiX57 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2008 Αντιγράφεις ΚΑΙ το .idx ??? επίσης άλλαξε τα ονόματα σε μια λέξη π.χ. movie.avi movie.sub movie.idx
tornados Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια.Βρήκα ένα προγραματάκι που κάνει τους υπότιτλους σε γκρικλισ και ξεμπερδεψα για τα Mkv αρχεία.Στα υπόλοιπα βλέπω κανονικά...
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2008 Αν δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνό δλδ, πάει το βουνό στον Μωάμεθ. Καλή φάση, αν και μπακαλίστικη λύση.
tornados Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Αν δεν παει ο Μωάμεθ στο βουνό δλδ, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.Καλή φάση, αν και μπακαλίστικη λύση. Δεν θα το αφησω έτσι....για προσωρινά τουλάχιστον βολεύτηκα....θα την βρώ όμως την λύση...άσχετο αλλά παιδιά το 1080p δεν παίζεται....απίστευτη εικόνα
micos000 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2008 Δεν θα το αφησω έτσι....για προσωρινά τουλάχιστον βολεύτηκα....θα την βρώ όμως την λύση...άσχετο αλλά παιδιά το 1080p δεν παίζεται....απίστευτη εικόνα Δεν είναι καθόλου άσχετο φίλε μου. Γι' αυτό γίνεται όλος ο αγώνας. Να μπορούμε να δούμε 1080p χωρίς να δουλεύει το pc και χωρίς να πρέπει να μετατρέπουμε τα αρχεία σε dvd. Χτες έβλεπα Sin City σε 720p και έπαθα πλάκα από την ποιότητα. Που να ήταν και σε 1080p. Περιμένω από Δευτέρα που θα πάω διακοπές (επιτέλους) να δω και την μία και μοναδική τριλογία LOTR σε 1080p στον laptop. Αν καταφέρεις και βρεις τίποτα καλύτερο ή κανένα firmware update που να υποστηρίζει Ελληνικά, θα χαρούμε πιστεύω όλοι να το ακούσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.