Tuxer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Καλησπερα Εχω ενα pc κ του εχω περασει το Suse με το οποιο παιζω αρκετα χρονονακια οποτε εχω παραπανω χρονο,τωρα του περασα το Suse 11,εχω εναν εξωτερικο 500G Usb δισκο κ οταν τον συνδεω θελω να περασω μερικους φακελους ή αρχεια που εχω το pc κ δεν με αφηνει με τα δικαιωματα κατι παζει,εω το μεταξυ μεσα απο το Yast ειδα οτι καποια πακετα για ntfs-3g ηταν τικαρισμενα κ τους εκανα ενα update εχετε καμια ιδεα τι να κανω ωστε να το λυσω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πρέπει να κάνεις mount τον δίσκο με την παράμετρο ntfs-3g. Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=265599&page=2 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2246125&postcount=80 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 τον δισκο τον εβαλα στο αλλο το pc τωρα,απο κει κ περα ειδα τα link κ τα 2 .θελετε να μ πειτε τι να κανω? πηγα μεσω Yast -ομαδες πακετων-Συστημα κ ειναι τικαρισμενα τα ntfs-3g ,ntfs-config,ntfsprogs κ.α... τι αλλο θα πρεπει να δουμε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 δειτε και τις φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Θα πρέπει να αλλάξεις τα δικαιώματα στον εξωτερικό σου δίσκο. Μια εύκολη λύση είναι να ανοίγεις με root δικαιώματα τον file manager. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 το θεμα ειναι οτι αυτο που μου λες δηλ για τον file manager πως γινετε ,διοτι μεσα απο το shell παταω root κ το passwd αλλα προφανως εσυ κατι αλλο θα εννοεις. απλα γενικα τα ρωταω αναλυτικα γιατι εχω καιρο να ασχοληθω κ τωρα που ξανα βρηκα χρονο θελησα κ το λεω κ για τον firewalker αυτο για να ξερετε ολοι σας πανω κατω γιατι κανω αναλυτικες ερωτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Για τον filemanager σε suse θα δώσεις σε κονσόλα την εντολή για να πας σε root mode και μετά θα δώσεις απλά nautilus η konqueror αν είσαι σε kde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 σε kde ειμαι ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tuxer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 screenshots Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.