pusher Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Παιδιά για την εγκατάσταση των Vista σε κάποιον SATA WD σκληρό χρειάζονται οδηγοί. Ποιοι οδηγοί ομως χρειάζονται; Δε βλέπω οδηγούς στο site της WD. Περιμένω τη βοήθεια σας
yiankap Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ο δίσκος συνήθως δεν θέλει οδηγούς! Γιαυτό και δεν τους βρίσκεις. Η mobo θέλει. Προφανώς ο sata controller της mobo δεν είναι αναγνωρίσιμος από τα Vista. Στο site της mobo έψαξες??
pusher Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ο δίσκος συνήθως δεν θέλει οδηγούς! Γιαυτό και δεν τους βρίσκεις.Η mobo θέλει. Προφανώς ο sata controller της mobo δεν είναι αναγνωρίσιμος από τα Vista. Στο site της mobo έψαξες?? Έψαξα και νομίζω ότι βρήκα κάτι. Αλλά τώρα έχω αλλο πρόβλημα. Δεν τον βλέπει ούτε στο BIOS. Τι φταίει;
Jofapc Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 ποια μητρικη εχεις---συνηθως στο bios φενεται ο δισκος και χωρις drivers---ta vista δεν θελουν σατα drivers οπως τα xp---κατι αλλο πρεπει να φταιει
pusher Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 ποια μητρικη εχεις---συνηθως στο bios φενεται ο δισκος και χωρις drivers---ta vista δεν θελουν σατα drivers οπως τα xp---κατι αλλο πρεπει να φταιει P5AD2-E Premium είναι η μητρική. Ίσως να φταίει ο δίσκος. Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
Jofapc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δεν εχεις καποιον αλλον να δοκιμασεις στο συστημα σου---η να δοκιμαεις αυτον τον δισκο σε αλλο συστημα!
pusher Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 δεν εχεις καποιον αλλον να δοκιμασεις στο συστημα σου---η να δοκιμαεις αυτον τον δισκο σε αλλο συστημα! Έχω άλλους 2. Ένα SATA I και ένα SATA II. Συνδέω και τους 3 στην ίδια υποδοχή της μητρικής, αλλά τον νέο δεν τον βλέπει. Για να γίνω πιο συγκερκιμένος, αρχικά στην εγκατάσταση των Vista τον είδε, αλλά ούτε format του έκανε, ούτε η εγκατάσταση προχωρούσε. Μετά και χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή άρχισε να μην τον βλέπει ούτε το BIOS.
overclockerd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Έχω άλλους 2. Ένα SATA I και ένα SATA II. Συνδέω και τους 3 στην ίδια υποδοχή της μητρικής, αλλά τον νέο δεν τον βλέπει. Για να γίνω πιο συγκερκιμένος, αρχικά στην εγκατάσταση των Vista τον είδε, αλλά ούτε format του έκανε, ούτε η εγκατάσταση προχωρούσε. Μετά και χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή άρχισε να μην τον βλέπει ούτε το BIOS.Εαν "έιδε" τούς αλλούς δυό που συνέδεσες τότε μάλλον φταίει ο δίσκος,βέβαια δέν μπορώ να πώ με σιγούρια κάτι τέτοιο, θα σου πρότεινα να δοκίμασεις τον δίσκο σου σε κάποιο αλλό PC όποτε αν και εκεί κάνει τα ίδια σιγούρα θά ξέρεις τι φταίει
pusher Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2008 Εαν "έιδε" τούς αλλούς δυό που συνέδεσες τότε μάλλον φταίει ο δίσκος,βέβαια δέν μπορώ να πώ με σιγούρια κάτι τέτοιο, θα σου πρότεινα να δοκίμασεις τον δίσκο σου σε κάποιο αλλό PC όποτε αν και εκεί κάνει τα ίδια σιγούρα θά ξέρεις τι φταίει Ο δίσκος έφταιγε όντως. Μου τον άλλαξαν σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.