thanoscomen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Πως μπορώ να δημιουργήσω πολλούς λογαριασμούς email στο Outlook Express 6, όχι απλά ταυτότητες και να κάνω εναλλάγή αυτών αλλά να μου εμφανίζει αριστερά τους λογαριασμούς αυτούς και τους φακέλους του καθε ενός. Ευχαριστώ
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Τι ακριβώς εννοείς; Έχεις διάφορους λογαριασμούς για email και θες ο κάθε λογαριασμός να έχει τους δικούς του φακέλους για Inbox και Outbox;
thanoscomen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Ναι έχω διάφορους λογαριασμούς και αυτό που κάνω είναι εναλλαγή ταυτοτήτας για να βλέπω τους φακέλους όλους. Θέλω να μου εμφανίζει όλους τους λογαριασμούς και τους φακέλους τους μαζί
antonl Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2008 Η εναλλαγή ταυτότητας δεν έχω ιδέα τι είναι . Υποθέτω είναι κάτι ώστε να χρησιμοποιούν το OE πολλοί χρήστες; Εγώ πχ έχω 5 λογαριασμούς email (yahoo, hotmail. gmail, forthnet, σχολής) στο OE και ο καθένας έχει τους φακέλους του. Πατάω μια φορά "λήψη αποστολή" και τέλος. Κάτι τέτοιο φαντάζομαι πως θες; Αμά φτάσεις στο σημείο να τους έχεις όλους σε μια ταυτότητα θα πρέπει να φτιάξεις τους αντίστοιχους φάκελους για τον καθένα μόνος σου και να δημιουργήσεις τα κατάλληλα rules για το πού θα αποθηκεύεται το κάθε μήνυμα. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω να σου πω πως μεταφέρονται τα emails μεταξύ ταυτοτήτων. Ίσως υπάρχει κάποιο export στις επιλογές του OE και κάποιο αντίστοιχο Import.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.