Προς το περιεχόμενο

Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς;;;,,,

geo1551

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το e-shop ειναι υγιεστατο καταστημα απ οσα φαινονται απο τη πορεια των οικονομικων του και την αναπτυξη που εχει γινει.

Ποιος ο λογος να δημιουργηθει δευτερο ιδιο καταστημα?

Γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος σε οτι αφορα τα ομοια προϊοντα?

Δημοσ.

Πέραν του ότι είναι και τα δύο e-shops δε βρήκα και πολλές ομοιότητες. Ούτε σε τιμές, ούτε σε λειτουργικότητα, ούτε σε design.

Ίσως είμαι καχύποπτος αλλά μήπως είναι έμμεσος τρόπος διαφήμισης; :P

Δημοσ.
Πέραν του ότι είναι και τα δύο e-shops δε βρήκα και πολλές ομοιότητες. Ούτε σε τιμές, ούτε σε λειτουργικότητα, ούτε σε design.

Ομοιότητες βρήκα και για αυτό άνοιξα και το θέμα. :confused:

Αν μπορείς κάνε ένα edit στην τελευταία γραμμή του post σου, γιατί εγώ μετά βίας κατάφερα να τη διαβάσω (κακό contrast στην οθόνη!). :-)

Δε λέω ότι είναι διαφήμιση, αλλά, αν είναι, πρωτότυπος τρόπος να διαφημίσεις το μαγαζί σου!
Διαφήμιση δεν είναι.

Αλλά το http://www.plus4u.gr'>http://www.plus4u.gr δε φαίνεται να είναι κανένα μαγαζάκι στο κέντρο της Αθήνας που έρχεται και ανοίγει θέμα για να διαφημιστεί.

Νομίζω ότι καταστήματα σαν το http://www.e-shop.gr και σαν το http://www.plus4u.gr (όπως τουλάχιστον θέλει να δείχνει μέχρι στιγμής από το site του) αν ήθελαν να κάνουν διαφήμιση στο Insomnia θα την έκαναν σωστά και με πληρωμή. ;)

Μια απλή κουβέντα άνοιξα, ενδεχόμενως κάποιος να ξέρει κάτι παραπάνω. :-)

Δημοσ.

Εσκεμένα έβαλα αυτό το χρώμα στην τελευταία μου πρόταση :)

Απλά δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις τις ομοιότητες και τι σε εκπλήσσει.

Από τιμές είναι πιο ακριβό τουλάχιστον στα 2-3 προϊόντα που είδα.

Από λειτουργικότητα είναι κάπως "προβληματικό". Στην πρώτη σελίδα μου πήρε ώρα να βρω το "skip intro" και αυτό το flashακι δεν το βρίσκω καθόλου πρακτικό. Στις εσωτερικές σελίδες πατούσα ένα link κατηγορίας πχ και έπρεπε να περιμένω ~5 δευτερόλεπτα για να διαπιστώσω ότι κάτι κάνει (φορτώνει).

Το design είναι κάπως... ροζ.

Δημοσ.
Γινεσαι λιγο πιο συγκεκριμενος σε οτι αφορα τα ομοια προϊοντα?
Απλά δεν καταλαβαίνω πού βλέπεις τις ομοιότητες και τι σε εκπλήσσει.

Από τιμές είναι πιο ακριβό τουλάχιστον στα 2-3 προϊόντα που είδα.

Από λειτουργικότητα είναι κάπως "προβληματικό". Στην πρώτη σελίδα μου πήρε ώρα να βρω το "skip intro" και αυτό το flashακι δεν το βρίσκω καθόλου πρακτικό. Στις εσωτερικές σελίδες πατούσα ένα link κατηγορίας πχ και έπρεπε να περιμένω ~5 δευτερόλεπτα για να διαπιστώσω ότι κάτι κάνει (φορτώνει).

Το design είναι κάπως... ροζ.

Νομίζω και εγώ πως είναι κάπως βαρύ το site τους. Πάει βαριά-βαριά...

Δεν εννοώ απαραίτητα πως μοιάζουν τα δύο site στο σχεδιασμό τους.

Όμως αν ψάξεις στα προϊόντα πληροφορικής νομίζω πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία...

Δεν αναφέρομαι στις κουβέρτες και στα καλλυντικά που έχει! :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Όμως αν ψάξεις στα προϊόντα πληροφορικής νομίζω πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία...

όπως έχουν τέτοια κοινά στοιχεία όλα τα υπόλοιπα sites αυτού του είδους παγκοσμίως...

Δημοσ.

Καταρχάς καλησπέρα σε όλους στο forum,

Μου ήρθε κι έμενα e-mail - ενημερωτικό από το "plus4u" (χωρίς να έχω γραφτεί σε κάποιο newsletter του plus4u παρεπιμπτόντως). Μόλις το άνοιξα μου ήρθε στο νου το ενημερωτικό του e-shop, όχι τόσο σε εμφάνιση όσo στη μορφή. Δυστυχώς δεν ξέρω τη διαδικασία να ανεβάζεις φωτογραφίες σε forum για να φανεί η ομοιότητα (όχι αισθητή αλλά υπάρχει στον αέρα).

Θεωρώ ότι εκεί μπερδεύτηκε ο φίλος μας, γιατί όσο αναφορά τα site δεν έχουν καμιά ιδιαίτερη σχέση. Επιπλέον πιστεύω ότι τo e-shop έχει καθιερωθεί σαν όνομα στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το πλέον λογικό θα ήταν να διαφήμιζε την ύπαρξη αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος, ώστε να πιάσει, αν ανήκε στην ίδια εταιρία. Άσε που πολλά προϊόντα τα πουλάει ήδη το e-shop.

Για να κλείσω, η άποψη μου είναι ότι απλά οι υπεύθυνοι του plus4u απευθύνθηκαν στα ίδια άτομα, που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα του e-shop, για την κατασκευή της δικής τους (εξού και το ενημερωτικό από το πουθενά).

Αυτά!!

ps: συγνώμη αν έκανα ορθογραφικά λάθη, ειδικά αυτό το "παρεπιμπτόντως" μου έβγαλε την ψυχή!!!!

Δημοσ.

...βρε αθεόφοβε, χωρίς παράθεση μηνύματος δηλαδή δεν θα το βλέπαμε !

Τςςςςςςς ποιός ξέρει δηλαδή τί μπινελίκια μπορεί να μας έχουν χώσει διάφοροι κατά καιρούς με τέτοιο σύστημα....

*μπδγ , το εν λόγω σάιτ καααααααμμία σχέση με e-shop (άσε που δεν υπάρχουν ( ; ) cool4u - points (υποκαταστήματα)...

Δημοσ.

μιας και μιλατε για ομοιοτητες για πειτε κ μενα.κωτσοβολος και electroworld εχουν σχεση?μπειτε στα site τους και θα καταλαβετε τι εννοω.. ;)

αλλη μια ομοιοτητα που εντοπισα σημερα στα media market...καθως κοιταζα για φθηνα ψυγεια!2 μαρκες με διαφορα τιμης(candy και saub lorenz) ηταν πανομοιοτυπα(ειχε και μια λεξη 'max60o' στο πανω μερος!!!) εκτος του χρωματος των ραφιων και ενα πλαστικο στην μπροστινη πορτα!βεβαια δεν κρατηθηκα και ειπα σε ενα παλικαρι εκει 'να σου πω ρε φιλε..ποια η διαφορα αναμεσα σε αυτα τα 2?'και ενω μου εξηγουσε τεχνικα,τον διεκοψα και του ειπα 'ανοιξε τα και πες μου οτι δεν ειναι ιδια!'.φυσικα εκεινος τα ανοιξε και μετα απο σκεψη μου απαντησε 'μαλλον τα κατασκευαζει η ιδια εταιρεια'.εσεις τι λετε για αυτο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά το πολύ να έχουν την ίδια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων κ να τους κάνει copy-paste τα templates...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...